Szolgáltatások

Segítünk, hogy vállalkozóként nagyot alkothass!

Kimozdító konzultáció
Engedj meg magadnak egy új nézőpontot! Legyél olyan vezető, aki mindig tudja mi a következő lépés!
Cégvezetői Önismereti csomag
Ismerd meg velünk önmagad, hiszen neked is jár, hogy önazonos legyél a vezetői székedben!
HR tanácsadási csomag
Legyen végre Neked is profi csapatbővítési folyamatod!
Vezetőfejlesztés, coaching

Megadom a lökést, ami a célod felé repít!

Csoportos tréningek

Megadom a lökést, ami a célod felé repít!

Rendszerelme Mastermind program
Legyél felszabadult cégvezető! Érd el a nagyobb profitot és szabadságot!
Rendszerelme V.I.P. program
Végre kiszállhatsz a mókuskerékből és felszabadulhat az időd arra, hogy szabad vállalkozóként élj! 

Sárosdi Virág a Skillo Blog Kft ügyvezetője mára már tudatosan rendezett munkakörökkel, profi és csalódásmentesített kiválasztási folyamattal és abszolút önfejlesztő vezetői csapattal rendelkezik

Sárosdi Virág a Skillo Blog Kft. ügyvezetője fél év alatt minden témában, feladatban kiemelkedően aktívan valósított meg. Nem maradt el az eredmény sem, hiszen mára már tudatosan rendezett munkakörökkel, profi és csalódásmentesített kiválasztási folyamattal és abszolút önfejlesztő vezetői csapattal rendelkezik. Virágnak így már könnyebb önmagára és a saját egyéni céljaira is fókuszálnia a vállalkozása mellett.

Azt érzem, hogy nem csak “próbálok” összeszedettebb és jobban kommunikáló vezető lenni, hanem Juditnál ott a pontos térkép, és egyszerűen csak arra kell figyelnem, hogy ne térjek le az útról, és minden rendben lesz. Hatalmas segítség, amit hétről hétre kapok Judittól! Tiszta szívemből ajánlom a közös munkát neked is, ha úgy érzed, hogy vannak napok, amikor összecsapnak a fejed felett a hullámok!

Így néz ki velünk az együttműködés:

Kapcsolatfelvétel

A megadott elérhetőségek valamelyikén vedd fel velünk a kapcsolatot és hamarosan keresni fogunk.

Időpontegyeztetés

Lehetőséged van időpontot foglalni hozzánk egy Kimozdító konzultációra.

Támogatás

Személyes kapcsolódási lehetőségek az élő alkalmakon.

Horváth Dávid a TDM Agrolohn Kft. ügyvezetője, fél év alatt óriásit lépett előre a vezetői időbeosztásában

Horváth Dávid a TDM Agrolohn Kft. ügyvezetője, aki fél év alatt óriásit lépett előre a vezetői időbeosztásában, a halogatott teendői beütemezésében, az átadható feladatai delegálásában és abban, hogy végre precízen és rendszeresen átlássa a cége pénzügyeit.

A közös munka segít rendszerezni a feladatokat, kitűzni, meghatározni célokat, és nem utolsó sorban mint az iskolában a tanárnő fontos, hogy számon is kéred ezek ledolgozását, amely előre viszi a fejlődést, fejlesztést. A PXT személyiség felmérések nagyon sokat segítenek a csapaton belüli hatékonyabb közös munka megtalálásában, kialakításában azáltal, hogy megtudjuk kinek milyen munkakör az amit szívesen csinál, vagy akár tud hatékonyan végezni.

“…tanulhatunk, de én inkább fizetek annak aki már tudja”

Torday Piroska a Torday Corporation cégcsoport ügyvezetője, aki csapatával közösen elhozta az Otthon Centrum Év Irodavezetője díját 2022 évben. Piros az a cégvezető, aki nem elégszik meg azzal a kihívással, hogy fejlessze a vállalkozását, hanem folyamatosan képzi és tréneli magát az élete szinte minden területén jelentős eredményeket elérve. Legyen szó a csapatának építéséről, az ő vezetői készségeiről vagy épp az életmódváltásáról.

“El tudunk jutni saját önerőből egy bizonyos fokig, aztán tanulhatunk, de én inkább fizetek annak aki már tudja. Abban hiszek, hogy kell a támogatás. Nekem ezért van személyi edzőm és ezért van szervezetfejlesztőm is. Judit már a második növekedési ugrásban segít. És egyben a magánéletemben is támogatnak hiszen mi családi vállalkozásként a férjemmel együtt fejlődünk.”