Páros perspektívák:
Cégfejlesztés Két Nézőpontból

Systemmind Consultingnál abban hiszünk, hogy cégvezetőként te is képes vagy elérni, hogy a csapatodban újra a tűz lobogjon, mégse égjetek ki.

Ungvári Judit és Frank Leon vagyunk:
Társak az életben, a vállalkozásban és a Systemmind Consulting motorjai. 

Systemmind Consultingnál abban hiszünk, hogy cégvezetőként te is képes vagy elérni, hogy a csapatodban újra a tűz lobogjon, mégse égjetek ki. 7 évvel ezelőtt jött létre a Rendszerelme módszertan, amely képes felébreszteni a vállalkozásod és a csapatod rejtett energiáit, eljuttatva téged és a csapatot is a vágyott szabadság és eredményesség állapotába.
Mi két különleges nézőpontból közelítjük meg a cégfejlesztést, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki a Te vállalkozásodból is. Tudjuk, hogy minden cég egyedi, és éppen ezért személyre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek tökéletesen illeszkednek a céged egyedi igényeihez és a te aktuális vezeztői kihívásaidhoz is.

Üdv, itt Judit. Már gyerekkoromban érdekelt a vállalkozók világa, mert azt láttam ők olyan mások. Közgazdasági szakközépbe mentem és mérlegképes könyvelő, aztán közgazdász lettem. Egyébként 17 éves korom óta dolgozom és a diákmunkaszervező cég lett az első és azóta is a valaha legjobb munkahelyem. Több mint 20 évvel ezelőtt dogozhattam egy olyan cégben ahol már akkor egyedi fejlesztésű vállalat irányítási rendszer volt, maximális odafigyelés az ügyfél élményre és rendszeres tréningek a csapatnak. Imádtam a Fürge Diákot. Akkoriban kezdtem arra vágyni, hogy egyszer egy ilyen profi cégem lesz.  Egy ideig a pénzügyi világban is dolgoztam, ahol vállalati ügyfeleimet a források megszerzésében támogattam, de valami hiányzott. A korábbi családi vállalkozásunkban egy időre ugyan megtaláltam a szevedélyemet a  rendszerépítést, csapatépítést, de a vállalkozás tevékenysége, témája nem érdekelt (vagyonvédelem). A cégünk növekedése és a vezetői feladatok mennyisége pedig már egyre nagyobb kihívást jelentett.

Eljött az idő a változásra, és a NAV ellenőrzés ráébresztett: az akkori káoszban szükségünk  volt a cég teljes fejlesztésre, hogy az alapok jók legyenek és égetően fontos volt a vezetői készségeink fejlesztése is. Mentorok segítségével és egy coach szakemberrel való találkozás által ráébredtem: minden erőm, ambícióm és képességem a fejlesztői út irányába mutat. Így váltam önálló vállalkozóvá, aki ma már több mint 100 vállalkozás fejlesztésében vett részt, és számos vállalkozást segített a fejlődés útján. Különöse örülök amikor családi vállalkozásokkal dolgozhatunk, mert tudom mekkora tétje van esetükben annak, hogy jól menjenek a dolgok. Személyes tapasztalatom van abban mit veszíthetünk vállalkozóként, ha elodázzuk a változást akkor amikor már jelei vannak a szükségngek, és valóban a saját bőrömön megtanultakat adom át örömmel az ügyfeleinknek. 

Immár 7 éve dolgozunk együtt Leon Frankkel fejlesztőtársammal a projektjeinkben. A közös munkánkat illetően a legnagyobb büszkeséggel állíthatom, hogy aprólékosan megtanultuk hogy hogyan is végezhezhet eredményes és örömteli munkát két alapvetően nagyon különböző karakteres személyiség. 

Találkozzunk és ismerkedjünk meg közelebbről! Én azt vallom, hogy a sikeres cégfejlesztési projektjeink mögött mindig ott van az ember és az értékes kapcsolódás. 

Leon Frank vagyok, szervezetfejlesztő, üzleti coach és szemléletfejlesztő tréner.
Honnan jövök?
A munka világának nagyon sok területén kipróbáltam magam. Dolgoztam fegyveres erőknél, informatikai és távközlési területen, elmélyültem a média és a kommunikáció világában is. A visszatérő mintám az volt, hogy előbb-utóbb a fejlesztés, képzés területen találtam magamat, hidat képezve a szakma és az ember között.
Kb. 20 évvel ezelőtt, amikor útkeresésben voltam, egy fejvadász nyitotta fel a szememet.
Ráébresztett, hogy az a komplexitás, amit akkor zavaró tényezőnek éltem meg, valójában az unikum kompetenciám. Azóta dolgozom a tanácsadó szektorban.
Kedvenc területeim a vállalati kultúra és a mindset fejlesztés. Szenvedéllyel dolgozom vezetőkkel, vagy éppen csapataikkal. Biztonsággal kísérem el őket a komfortzónáik határához, ahol az igazi fejlődés kezdődik.
Egyszerre értem és beszélem a mérnök elmék technikai, és a szárnyaló kreatívok emberi nyelvét. Képes vagyok szinkrontolmácsként közös értékeken alapuló, egyezményes nyelvet tanítani nekik, és vezetőiknek egyaránt, generációs különbségektől, hozott kultúrától és beszélt anyanyelvtől függetlenül. Ez az, ami aztán elkíséri őket az eredményeikig, ami egyben az én munkám sikere is. Ettől csillog a szemem.

Mind emellettl örömteli és eredményes vállalkozók, akik már több, mint 7 éve éljük és tanítjuk a tudatos vállalkozói, vezetői működést, hogy a céged végre a te életedet szolgálja és ne pedig fordítva!

Több, mint 100 elégedett cégvezető, több ezer óra konzultációval és tréninggel a hátunk mögött olyan módszereket tanítunk, ahol cégek működése rendezettebbé, a csapatok eredményesebbé, a vezetők pedig elégedettebbé és szabadabbá válnak.

A mi hitünk az , hogy egy jól működő céges rendszer, egy profi önfejlesztő csapat és egy örömteli és egyben eredményvállaló vállalati kultúra nem csak a óriás büdzsével működő nagyvállalatok kiváltsága!

Ahhoz, hogy ezt mikro- vagy kisvállalkozásként elérd célzott támogatásra van szükséged!

Miért vagyunk mások?

Szerintünk a sikeres cégfejlesztéshez több szemszögre is szükség van egy cégen belül. A fejlesztés közben egyrészt a belső cégvezetői nézőpontodat is képviseljük, ahol segítünk rálátni a vezetői (veled önazonos) működésedre, ide tartozik az önismereted fejlesztése, az együttműködéseidben való aktív támogatás és akár a konfliktus helyzetek kezelése. Egy idő után pedig a legjobb emberied, a vezetőid fejlesztése is a mi feladatunk lehet, és ha eljön az idő akkor teljes csapat építése is.
Másrészt pedig egy külső perspektívát is szem előtt tartunk, ahol a számodra is elérhető stabil rendszerek, akár trendek és eszközök kapnak szerepet. Nem hagyjuk figyelmen kívül azt sem, hogy a versenytársak és a fogyasztói igények milyen mozgást mutatnak. Hiszen ezek is formálhatják a céged stratégiáját és egyben a fejlesztési projektedet is. . Izgalmas ugye?

Mit kínálunk?

A cégfejlesztés folyamatának teljes palettáját nyújtjuk a számodra a felmérés vagyis a diagnózis első lépéseitől egészen az eredménymérésekig, beleértve a fejlesztési folyamat rendszeres konzultációit is. Tesszük mindezt úgy, hogy egy férfi erő a határozottsággal és egy rendszerben gondolkodó, támogató, figyelmes és együttérző női attitűd is végig körülvesz téged mint egy védőháló.

Eredmények:

Az általunk kínált átfogó cégfejlesztési megoldásokkal nem csak a problémákat oldjuk meg közösen, de egyúttal a versenyképesebbé és hatékonyabbá tesszük a vállalkozásodat Hiszünk abban, hogy a vezetői önbizalom és a munkatársakkal való szoros együttműködés kulcsa a sikerednek.

Alapértékeink:

Elkötelezett a folyamatos fejlődés iránt

Minden helyzetben a fejlődést választjuk legyen szó az ügyfeleink vagy saját magunk fejlesztéséről.

Tisztán és együttérzően kommunikál

Bátran vállaljuk a saját véleményünket, érzéseinket és mindig törekszünk figyelembe venni és ítéletmentesen tiszteletben tartjuk mások különböző nézőpontjait.

Kreativitását a küldetés szolgálatába állítja

Az innováció fontos érték a számunkra és emellett figyelünk arra is, hogy az ötleteink mindig a kitűzött céljainkat szolgálják.

Eredmény és felelősségvállaló

Tudatában vagyunk annak, hogy céljaink megvalósítása és eredményeinek elérése személyes felelősségünk.

Proaktív és önálló

Felelősségi körünkön és kompetencia határainkon belül késlekedés nélkül elvégezzük a megjelenő feladatokat akkor is, ha arra nem kapunk külön felkérést.

Lelekes csapatjátékos

Szenvedélyünk a sikeres és hatékony együttműködés, amelyet az a felismerés vezérel, hogy csapatunk egyetlen értékes tagja sem maradhat ki a betett munkából és a megélt siker öröméből

Rendszerben gondolkodó

Feladatait folyamatközpontú szemlélettel végzi, mert érti és szereti, hogy így tud Ő szeméylesen is és a cég is előrelépni. Saját feladatairól örömmel készít folyamatleírást, majd precízen használja és frissen is tartja őket. 

KÜLDETÉSÜNK

CÉGVEZETŐKNEK SEGÍTÜNK ELÉRNI A CSAPATUKKAL MINDAZT, AMIT IGAZÁN SZERETNÉNEK

Kérdésed van?

Töltsd ki a lenti űrlapot vagy írj a hello@ungvarijudit.hu e-mail címre!

Egy automatikus e-mail értesít arról, hogy megkaptuk a leveled. (Ha ezt nem találod, nézd meg a spam mappát is.) Ezután kollégáink igyekeznek néhány órán belül válaszolni a kérdésedre.

Ha sürget az idő, hívhatsz is minket +36 20 221 8131 telefonszámon! Kollégáink munkaidőben (hétfőtől csütörtökig 8:00-17:00 óra között) reagálnak.

Írj nekünk a hello@ungvarijudit.hu címre, és általában 1 munkanapon belül válaszolunk neked. (A csütörtök 17:00 után érkező levelekre csak hétfőn tudunk válaszolni.)