Újra lendületbe hozlak, hogy egészen a célodig kitartson!! Lépj szintet!

10 ALKALMAS VEZETŐI COACHING CSOMAG

Ahhoz, hogy a vállalkozásod egy új szintre léphessen, neked vezetőként is szintlépésre lesz szükséged!

Neked mennyi időd van még arra, hogy:

Őszintén, mit gondolsz, mennyi időd van még, hogy végre kikeveredj a jelenlegi helyzetedből? Mennyi év telik még el egy helyben toporogva, pihenés nélkül? Mikor fogsz tudni minőségi időt eltölteni a pároddal, családdal, a gyerekekkel, a barátaiddal?

Olyan gyorsan elrepülnek a hónapok, majd az évek, hogy azon veszed magad észre, hogy elszaladt melletted az élet. A gyerekek felnőttek, és amit belőled láttak, az mindössze az állandó rohanás. Ugye Te nem ezt akarod? Hanem, hogy ott legyél a fontos pillanatokban.

Mi megértjük a problémáidat!
Nem ezt az életet tervezted magadnak!

A rengeteg erőfeszítés után, amit már eddig beletettél, nem ezt az életet tervezted magadnak. Lehet, nem gondoltad, hogy ennyire küzdelmes és nehéz lesz. Fájdalmas dolog, amikor maga alá gyűr a saját vállakozásod, amit nemrég még szerettél. 

Hidd el ez is rendben van! Sokan szeretnek alkotni, tervezni, létrehozni, teremteni, mert vállalkozóként sokaknak ez a kedvenc rész. Szerinted mikor fáradnak el a legtöbben igazán? Igen, amikor a működtetésre kerül a sor! Mert akkor jönnek a hétköznapi gondok, a visszatérő hibák és a nyűgös emberek kezelése. Ismerős?

Mi azért vagyunk itt, hogy kézen fogjunk és új tüzet gyújtsunk Benned a következő lépéseidhez!

Mire van szükséged, ha szintet lépnél, elakadtál, kiégés közelében érzed magad?

Miért lesz ez jó neked?

Neked való a coaching folyamat, ha…

Ne jelenkezz, ha…

Ez mind a Tiéd lesz az elköteleződésedért cserébe:

Bónusz online tréning
3 részes online tréning videófelvétele:

időgazdálkodás

tervezés és célkitűzés

vezetői műszerfal

A csomag teljes értéke: 1.040.000 Ft + ÁFA

Használd fel a kupon kódodat az egyedi 10%-os kedvezményedért!

Neked ez MOST csak 936.000 Ft + ÁFA

Nézd meg mit mond egy sikeres cégvezető Hodován Róbert a velünk való közös munkáról!

Ők már lendületben vannak:

Judit kellemes jellemével , és széleskörű szaktudásával , végig engem figyelve , vitt bele az önmunkám mélységeibe

“Judittal való közös munkák során , egy sok éve fennálló problémám megoldásán dolgoztunk , mely beleszőte magát a magánéletembe , a munkatársi kapcsolódásomba ,és nehezítette a működést. Folyamatosan kerestem a jó megoldást , és számtalant ki is próbáltam , de csak átmenetileg segítettek. Véglegesen és tartósan nem hoztak változást. Judit segítségével megértettem , hogy vannak olyan élethelyzetek melyeket nem tudok megváltoztatni. El kell fogadnom és befogadnom olyannak amilyen , és az addig hibának látottakat egy más minőségből szemlélni. Ez hozta a minőségi változást! Nem volt könnyű munka szembe nézni önmagammal , és látni hibás működéseimet , belátni ,hogy dolgozni , változtatni csak magamon tudok . A hozzám kapcsolódó embert , embereket megváltoztatni nem az én felelősségem , bármennyire is szeretetből motivált is. Judit kellemes jellemével , és széleskörű szaktudásával , végig engem figyelve , vitt bele az önmunkám mélységeibe , időnként humorral megfűszerezve , vagy kávéval ízesítve. Összeálltak bennem a puzzle darabkáim egy egységgé , és ma már érzem , hogy a világ kerek, egész! Köszönöm Judit! Ez nagyon eredményes munka volt!”  

Tóth Emőke /ingatlantanácsadó/

“…több olyan tévhit, hiedelem, kártékony szokás átkeretezésében, feldolgozásában tudtál segíteni, amelyek komolyan akadályoztak a haladásban.”

“Leginkább a konfliktusok kezelésével kapcsolatos ülések az emlékezetesek számomra. Az egyik konfliktust túlgondoltam, így a megbeszélésünk hatására a vártnál sokkal jobb eredménnyel zártam a tárgyalást. A másik konfliktus már megoldhatatlan volt, de ott is sokat segítettél a saját részemnek kezelésében. Továbbá, több olyan tévhit, hiedelem, kártékony szokás átkeretezésében, feldolgozásában tudtál segíteni, amelyek komolyan akadályoztak a haladásban.” 

Hajdu Zsombor /Adakmin Kft./

Használd fel a kupon kódodat az egyedi 10%-os kedvezményedért!

MEGRENDELÉSI ŰRLAP

10 alkalmas vezetői coaching csomag: 1.040.000 Ft + ÁFA

10 %-os kedvezménnyel
10 alkalmas vezetői coaching csomag: 936.000 Ft + ÁFA

Teendőid:
1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot!
2. Fizesd ki bankkártyával vagy átutalással a 10 alklamas vezetői coaching csomagot!
3. Ahhoz, hogy a csatlakozásod végleges legyen, emailben küldeni fogunk egy elektronikus szerződést, amit már csak alá kell írnod.
4. KÉSZ is vagy.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. A Barion rendszerében kell majd megadnod csak a kártyaadatokat a következő oldalon.

Kérdésed van? Segítek!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@ungvarijudit.hu e-mail címre.

100%-ig, hiszen a Barion megoldását fogod majd használni. A Barion jóideje megbízható bankkártyás fizetési szolgáltató.

A bankkártya adataidat nem nekem adod meg, hanem a Barionnak.

Természetesen! Rendelésed leadása után kiállítjuk a számládat a rendeléskor megadott adataiddal.

Gyakran ismételt kérdések

Nem, nem dolgozunk együtt minden jelentkezővel. Vannak esetek, amikor még nem mi vagyunk a szükséges támogató, ilyenkor előfordul, hogy máshoz irányítjuk a jelentkezőt.

A megrendelés beérkezése után a levélben kitöltött kérdőívek válaszai alapján megvizsgáljuk a jelentkezésedet. A választott szolgáltatástól függően számít a céged mérete, a csapatod mérete, a céged tevékenysége és a hozott kihívásod is. A döntésünkről telefonon keresztül tájékoztatunk téged és megbeszéljük az okokat is.

Részletfizetésre csak a 3 hónap vagy annál hosszabb programok, szolgáltatások esetében van lehetőség. A részletekről érdeklődj a hello@ungvarijudit.hu e-mail címen.

Egyéni konzultációkat nem tartunk személyesen, a konzultációk online, Zoom felületen zajlanak. Személyes találkozóra a csapatod fejlesztésének érdekében kerülhet sor, amelyre külön szerződéses megállapodásunk alapján van lehetőséged. Keress minket bátran ezzel kapcsolatban a hello@ungvarijudit.hu címen.

Talán olvashattad már ügyfeleim visszajelzésében, hogy a munka során vannak nehéz pillanatok és nehéz időszakok. Én úgy fogalmazok, hogy a folyamataink nem tartalmaznak kényelmi szolgáltatásokat. Mi minden alkalommal 100%-ot teszünk a konzultációkba, és te ezt akkor tudod kamatoztatni, ha Te is ennyit beleteszel. Mi sok támogatást, sablonokat és tudást adunk, de nem dolgozunk helyetted! Ez a te felelősséged!

Ha a hétről-hétre történő találkozók házi feladatait korábban elkészíted, és feltöltöd a közös felületünkre, akkor én a találkozót megelőzően átnézem, felkészülök és ezzel időt takarítunk meg a következő találkozóból. Ez egy hosszabb folyamat során akár órákat is jelenthet az én időmből, tehát igen értékes bónusz.

SYSTEMMIND Consulting Kft.

ÁSZFAdatkezelési TájékoztatóCookie nyilatkozat 

Ügyfélszolgálat: hello@ungvarijuidt.hu