SIKERES KIVÁLASZTÁS ONLINE TRÉNING

Ne veszíts időt és milliókat a nem megfelelő munkatársak miatt!

VEGYÉL FEL ELSŐRE JÓ EMBERT!

 

 

Aggodalom helyett bevált folyamatok

Mellényúlás helyett kiváló munkatársak

Döcögő munka helyett hatékony csapat

 

MENJ VELÜNK BIZTOSRA!

Hatalmas tévhit, hogy a kiválasztás csak pénzkidobás, felesleges időtöltés.

Most a tiéd lehet egy remek megoldás, amely minden munkatárs-kiválasztással kapcsolatos stressztől megszabadít.

Szerezd meg a Sikeres Kiválasztás Online Tréning felvételeit és a hozzá tartozó értékes bónuszanyagokat!

"Felismertem magamon, hogy a korábbi intuícióim nem kifizetődőek."

Ha ugyanis nem ismered a hatékony toborzás titkait, könnyen előfordulhat, hogy egymással nem „kompatibilis” munkatársakat veszel fel.

Biztosan hallottál már Domán Zsoltról. Olyan csapatbővítési folyamatra vágyott, amelynek köszönhetően nemcsak időt és pénzt spórolhat meg, de a toborzással kapcsolatos vezetői frusztráltságát is redukálni tudja. Itt jött a képbe a Sikeres Kiválasztás Online Tréningünk.

Zsoltnak egy biztos rendszerre volt szüksége a megfelelő kollégák megtalálásához. Olyan rendszere, amely rengeteg terhet levesz a válláról és amelynek köszönhetően a személyes jelenlétét a kiválasztási folyamat során minimalizálhatja, mégis biztosra veheti, hogy jó döntéseket fog meghozni. 

Ehhez adtunk olyan eszközöket a kezébe, amelyeket most te is megkaphatsz.

Ne csak egy csónakban üljetek, húzzátok is egy irányba az evezőt a munkatársaiddal!

Zsom Eszter a következőket mondta a tréningükről:
„Egy vállalkozás vezetése elég összetett, komplex terület, ahol olyan témákat is érdemes mélyebben ismerni, amelyek nem tartoztak eddig a foglalkozásomhoz. (…) Nagyon pontos kritériumok szerint fogalmaztuk meg, hogy mit akarunk elérni, kikkel akarjuk elérni, milyen jellemzőik legyenek, mi az, ami kizáró ok, ezt pedig sikerült egy olyan rendszerbe helyezni, ami ezt elég magas százalékkal szűrni képes.” 

Most ez a rendszer is a tiéd lehet.

Mi kell ahhoz, hogy elkötelezett, hosszú távon veled dolgozó munkatársaid legyenek?

Milyen pontosan tudod meghatározni azt a pozíciót, amire új munkatársat szeretnél felvenni?

Ha ez a szám nem 100%, akkor jó eséllyel nem fogod megtalálni a számodra legideálisabb embert.

Dr. Bodó Gergely ügyvéd ma már „egy kényelmes fotelben” ülve keresi és találja meg a számára megfelelő munkatársakat a cégére szabott kiválasztási folyamatunknak köszönhetően. 

Ez a folyamat már az első munkatársad kiválasztásánál is óriási pluszt adhat neked.

Segítségedre lesznek a felvételek, ha

NEM kell megnézned a felvételeket, ha

6,4 millió forint – Ennyit veszíthetsz már 1 alkalmatlan emberrel is, akit felveszel a cégedbe!

Ha kéred a Sikeres Kiválasztás Online Tréning felvételeit és a hozzájuk tartozó értékes bónuszokat, megtudhatod, hogyan spórolhatod meg ezt a pénzt magadnak.

Ismerd meg a sikeres kiválasztás stratégiai lépéseit, a kész sablonanyagainkat és
máshol el nem érhető bónuszajándékainkat, amelyekkel te is felgyorsíthatod a céges
folyamataidat.

Ha

akkor nézd meg a felvételeket!

Kik segítenek a sikeres kiválasztásban?

Ungvári Judit szervezetfejlesztő, üzleti coach; 

Leon Frank tréner, coach, szervezetfejlesztő, kommunikációs szakértő

Személyünkben  két vezetőtársat kapsz, akik számára ugyanolyan fontosak a céljaid, mint neked!

  • Az elmúlt 8 évben több, mint 100 vállalkozás átfogó fejlesztésében vettünk részt
  • Több ezer óra konzultáció és tréning van a hátunk mögött. 
  • Egyéni fejlesztésekben több, mint 400 kompetencia felmérés átadásával segítettük már cégek munkáját. 

Nekünk ezektől a folyamatoktól csillog igazán a szemünk!

Bízunk benne, hogy hasznos tudásunk hozzád is eljut, így hamarosan időt és energiát szabadíthatsz fel majd magadnak. Hidd el, a mindennapi küzdelem helyett nemsokára végre a sikerek megélésére és a szabadidődre koncentrálhatsz.

8 éven át a cégek valós hétköznapi életébe költöztünk be, így segítve át őket a vállalkozásuk fejlődésének kihívásain. A cégek működése rendezettebbé, a csapatok eredményesebbé, a vezetők pedig elégedettebbé és szabadabbá váltak. A tréningfelvételek és segédanyagaink segítségével ezt most te is elérheted.

A felvételekből megismerheted eszközeinket, amelyekkel garantáltan hatékonyabb és eredményesebb lett minden hozzánk forduló cégvezető működése, toborzási és kiválasztási folyamata és a munkatársaik közötti együttműködés.

Nézz másként a toborzásra!

A tréningfelvételeknek köszönhetően neked nem kell a tanulópénzt megfizetned, csak vond le a tanulságokat mások hibáiból!

Mindent odaadunk a sikeres folyamat elkészítéséhez, végre magabiztosan választhatsz majd te is.

4,5 óra anyagát a saját tempódban dolgozhatod fel

Még hezitálsz?

Ha még bizonytalan vagy abban, hogy megnézd-e a Sikeres Kiválasztás Online Tréning felvételeit, van egy tökéletes megoldásunk!

Miért érdemes élned a konzultációs lehetőséggel?

  • Megtudhatod, milyen témákkal foglalkozunk az online tréningen.
  • Mert személyre szabott tanácsokkal látunk el: Közösen megvizsgáljuk, hogy a tréning hogyan illeszkedik a te céljaidhoz és szükségleteidhez.
  • Mert segítünk eloszlatni a kételyeidet, hogy biztosan a számodra legjobb döntést hozd.

Az ingyenes konzultációval nemcsak információkat szerezhetsz, hanem biztos lehetsz abban is, hogy a döntésed a lehető legkörültekintőbb lesz. A konzultáción ugyanis átbeszéljük a legégetőbb feladataidat a cégeddel kapcsolatosan, ez alapján pedig közösen eldöntjük, érdemes-e neked is megismerned az eredményes toborzás
és munkatársmegtartás hatékony módszereit.

Foglalj hozzánk időpontot.

Cégvezető ügyfeleink már elégedetten mosolyognak

Dorogi Andrea, a Valdor Art Kft. ügyvezetője ma már biztos lehet benne, hogy nem érik meglepetések

"Amikor új munkaerőt keresünk Juditot mindig megkérjük a PXT elkészítésére. Egyszer előfordult, hogy Judit nem javasolt valakit felvenni mi mégis megtettük… Fél év szívást, fölösleges betanítás és egy csomó költséget jelentett… Szóval érdemes Juditra hallgatni, ha munkaerő felvételben, csapat összekovácsolásában gondolkodik valaki."

Hodován Róbert az AVmax Kft. ügyvezetője már felszabadult cégvezetőként éli az életét

„Láttuk, hogy van egy olyan módszer, amely előre ki van dolgozva és csak végig kell mennünk. Azóta mindenki sokkal tudatosabb a cégben. Nagyon köszönjük ezt a személyre és cégre szabott fejlesztési folyamatot. Úgy érzem kaptam két külső vezetőtársat, akik minden helyzetben fogták a kezemet.”

További visszajelzések a tréningjeinkről

“Bármennyire is sűrű a napod, erre a tréningre időt kell fordítanod, ha fejlődni akarsz! Sok potenciál rejlik a HR témakörben, amivel több időt és pénzt spórolhatok meg. Nincs más tapasztalatom ebben a témakörben, de szerintem nagyon profi és jó kezekben voltunk. "
Pelech Borisz
Omnion Kft.
"Hálásan köszönöm, hogy tegnap ott lehettem a tréningen. Bárhogy is alakul a jelöltjeim sorsa, bárkit is veszek fel majd a jelentkezettek közül, a nappal önmagamnak adtam a legtöbbet. Mondom ezt úgy, hogy valaha - felnőttképzési karrierem elején - én is foglalkoztam állaskeresési technikákkal. Izgalmas másként csinálni mint eddig. Köszönöm, még egyszer!"
Dóczi Ilona
magyarrahangolva.hu
"Fontos gondolat volt számomra, hogy a rendszereket fontos mérhetővé tenni, mert megkönnyíti az értékeléseket és visszacsatolásokat. Igazából teljesen elégedett voltam mindennel. Nekem nagyon sokat segített abban, hogy megismerjem azokat a módszereket, melyekkel professzionálisabban tudom végzeni a munkámat és ehhez konkrét eszközöket is kaptam."
Dr. Becker-Nagy Ágnes
Pirehab Kft
"Judit nagyon felkészült, szerteágazó és mély tudással rendelkező szervezetfejlesztő, aki fontosnak tartja a folyamatos önfejlesztést és ez által tudását hiteles módon tudja az őt megkereső szakemberek támogatására fordítani. Sokoldalú volt a téma megközelítése, minden komfortos volt. A legfontosabb gondolat számomra a HR folyamatok méréssel való támogatása volt."
Jóvér Csilla
Pirehab Kft
Minden kis és középvállalkozás vezetői számára javasoljuk dolgozói létszámtól függetlenül. Olyan szempontokat, gyakorlati elemeket, rendszereket lehet ez által megismerni és bevezetni, amely megkönnyíti a vezető mindennapjait. Biztonságot és tudatosságot ad! Ezen rendszer birtokában, könnyen átlátható a vállalkozás helyzete így hamarabb tud reagálni a megváltozott körülményekre, észrevenni a lehetőségeket, kihívásokat.
Bata Mónika
Bergland Hungária Kft.
"A Judittal való konzultáció segített abban, mennyit kell még tanulnom a HR területén. Három elakadásom volt és mindháromban nagyon jó meglátásokat adott. Tisztáztuk, hogy melyik irány lehet a megfelelő."
Dávid Ádám
kiszervezettmarketing.hu

Ezt fogod megkapni

Toborzás kiválasztás előkészítése

Megmutatjuk, mit érdemes tenni a toborzás elindítása előtt annak érdekében, hogy csak a jó jelöltekkel kelljen foglalkoznod.

Kiválasztás menete

Olyan új eszközöket és HR folyamatokat ismerhetsz meg, amelyek leginkább támogatják, hogy a csapatodba jól illeszkedő új munkatársakat válassz ki.

Konkrét interjúztatási technikák

Ez az egyik legfontosabb része a kiválasztási folyamatnak. Cégvezetőként leginkább ezt érzed majd hasznosnak.

Mit kapsz még?

Lássuk a bónuszokat!

Judit és Frank

online kérdezz-felelek felvétele

ÉRTÉKE: 50 000 Ft

Jászberényi Ivett az Optitax Számviteli Kft. ügyvezetőjének

nagysikerű Optitax Pénzügyi Nap egész napos képzésének felvétele

ÉRTÉKE: 25 000 Ft

Értékes sablon táblázatok és nyomtatványok

8 év alatt kifejlesztett dokumentumok mintáit is megkapod. Teljes HR folyamat sablon interjúkérdésekkel, munkaköri leírás, bértáblázat, Teljesítmény Értékelő táblázat, ideális munkaköri profilok, Munkatárs értékelő rendszer stb.

ÉRTÉKE: 65 000 Ft

Domán Zsolt

Produktivitási tréning - Hogyan legyél hatékonyabb anélkül, hogy még több stresszt veszel a nyakadba? című online tréning felvétele: Miért fontos, hogy az időgazdálkodással foglalkoz? Hogyna tudsz ugyanannyi idő alatt több dolgot elvégezni? Hogyna nyerj időt? Hogyan tudod csökkenteni a stresszt és jobban megélni a jelent?

ÉRTÉKE: 25 000 Ft

Bolya Imre

Magabiztos és vonzó online szereplés (9 részes online videókurzus): Hogyan érheted el, hogy ne érzed magad szokatlan helyzetben és kényelmetlenül vezetőként az online szerepléskor? Ehhez kapsz gyakorlati eszközöket ezen a tréningen és ez a magabiztos vezetői fellépésedben is támogatni fog.

ÉRTÉKE: 25 000 Ft

Garanciák a tréninghez

100% pénzvisszafizetési garancia

Hiszünk abban, amit csinálunk és biztosak vagyunk az értékben, amit adunk. Ha a tréning első órája után úgy gondolod, hogy nem tudunk újat adni neked, akkor visszafizetjük a tréning árát.

Önazonos cégvezető garancia

Semmiképpen sem kérjük, hogy a személyiségeddel ellentételesen működj, és gyökeresen változz meg ahhoz, hogy kiváló embereid legyenek.

Szakzsargon mentes garancia

Nem fogunk ok nélkül HR-es szakkifejezésekkel dobálózni anélkül, hogy pontosan el ne mondanánk a jelentését, és hogy miért fontos.

Teendőid:
1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot!
2. Fizesd ki bankkártyával vagy átutalással a Sikeres Kiválasztás Online Tréninget!
3. Ahhoz, hogy a csatlakozásod végleges legyen, emailben küldeni fogunk egy elektronikus szerződést, amit már csak alá kell írnod.
4. KÉSZ is vagy.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. A Barion rendszerében kell majd megadnod csak a kártyaadatokat a következő oldalon.

Kérdésed van? Segítek!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@ungvarijudit.hu e-mail címre.

100%-ig, hiszen a Barion megoldását fogod majd használni. A Barion jóideje megbízható bankkártyás fizetési szolgáltató.

A bankkártya adataidat nem nekem adod meg, hanem a Barionnak.

Természetesen! Rendelésed leadása után kiállítjuk a számládat a rendeléskor megadott adataiddal.

Gyakran ismételt kérdések

E-mailben kapsz értesítést tőlünk a vásárlásoddal kapcsolatban. Érkezik egy megerősítő üzenet, amelyben küldjük a felvétel linkjét, a videós bónuszokat és a megvalósításhoz szükséges dokumentumok linkjét is ekkor küldjük el.

A felvétel linkjét e-mailben küldjük el a vásárlók számára. A felvétel elérhető lesz számodra folyamatosan, a többi segédanyaggal és bónusszal együtt. Érdemes letölteni a saját gépedre, így örökre megmarad neked.

Bankkártyás vagy átutalásos fizetési mód közül választhatsz és minden következő lépésről tájékoztatunk téged e-mailben.

SYSTEMMIND Consulting Kft.

ÁSZFAdatkezelési TájékoztatóCookie nyilatkozat 

Ügyfélszolgálat: hello@ungvarijudit.hu