Hogyan szerezz vissza napi 2 órát az életedből cégvezetőként súlyos tanulópénzek, kiégés nélkül és takarítsd meg egy új munkatárs egész éves bérét a módszereinkkel!

INGYENES szakmai konzultáció Ungvári Judittal!

Jelentkezési sorrend van!

Havonta 10 cégvezető számára elérhető!

Most személyesen én adok választ a fenti kérdésekre és segítek neked felépíteni a stratégiát, amellyel elérheted a vágyott szabadidőt és nyugalmat az életedben!

A konzultáció neked való, ha

Mit adok számodra:

Akár így is érezhetnéd magad!

Erre számíthatsz a jelentkezés során:

  1. Miután megadod az adataidat, megjelenik még néhány kérdés a vállalkozásoddal kapcsolatban. Fontos, hogy tudd minden információt szigorúan bizalmasan kezelünk a jelentkezéseddel kapcsolatban. A később levélben érkező kérdőíveket is kérjük, mindenképp töltsd ki, mert ez segíteni fog nekünk a konzultációs felkészülésben.
  2. Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot a 45 perces konzultációra, és hamarosan küldünk róla emlékeztetőt.
  3. Amikor eljön a választott időpont, 45 percben  Zoom felületén átbeszélhetjük a vállalkozásod jelenlegi helyzetét és a jövőbeli fejlesztési lehetőségeit. A konzultációnak a hatékonyságunk érdekében előre tervezett menetrendje lesz.
  4. Ha mindketten úgy érezzük, hogy van olyan téma amiben ránk van szükséged, akkor minden további információt megosztok veled.
  5. Ha úgy látjuk, hogy még nem tart ott a vállalkozásod, hogy külső segítségre legyen szükséged, akkor ezt is nyíltan megbeszéljük.
  6. A legrosszabb, ami történhet: kaptál ajándékba néhány tippet, amivel fejleszteni tudod a vállalkozásod. Nincs veszíteni valód!

Jelentkezési sorrend van!
Havonta 10 cégvezető számára tudok
konzultációs lehetőséget biztosítani.

SYSTEMMIND Consulting Kft.

ÁSZFAdatkezelési TájékoztatóCookie nyilatkozat 

Ügyfélszolgálat: hello@ungvarijuidt.hu