SIKERES KIVÁLASZTÁS TRÉNING

Ne veszíts milliókat a nem megfelelő munkatársak miatt!

EZ A TRÉNING NEKED SZÓL,

ha TE is elkötelezett vagy amellett, hogy 2024-re egy auditált, tudatosan megtervezett, HR eszközöket jól használó, kiváló embereket hozó toborzási és kiválasztási folyamatot szeretnél a cégedben

Te hány kulcsemberedet veszítetted  el az elmúlt 24 hónapban?

Emlékszel hány hónapodba telt pótolni őket?

Belegondoltál már mennyi feszültséget vittél haza a családodnak emiatt?

Tarts velünk a Sikeres Kiválasztás Tréningen, hogy csökkentsd a stresszt, amit a munkatársak kiválasztása és megtartása okoz!

Akkor érdemes részt venned a tréningen, ha

A nap végén kezedben lesz számos olyan eszköz, amely segítségével garantáltan hatékonyabb és eredményesebb lesz a toborzási és kiválasztási folyamatod

Dorogi Andrea, a Valdor Art Kft ügyvezetője ma már biztos lehet benne, hogy nem érik meglepetések

Dorogi Andreának a Valdor art Kft. ügyvezetőjének már nem fáj a feje attól, hogy a felvétel előtt nem ismeri eléggé a munkatársait. Ma már biztos lehet benne, hogy nem érik meglepetések és csak olyan emberek vannak a csapatában, akik az ő vezetői stílusához illeszkednek.

Amikor új munkaerőt keresünk Juditot mindig megkérjük a PXT elkészítésére. Egyszer előfordult, hogy Judit nem javasolt valakit felvenni mi mégis megtettük… Fél év szívást, fölösleges betanítás és egy csomó költséget jelentett… Szóval érdemes Juditra hallgatni, ha munkaerő felvételben, csapat összekovácsolásában gondolkodik valaki.

Hodován Róbert az AVmax Kft. ügyvezetője már felszabadult cégvezetőként éli az életét

Hodován Róbert az AVmax Kft. ügyvezetője már felszabadult cégvezetőként éli az életét. Ő az, aki sorról sorra végigment az általunk tanított módszertanon és a csapata teljes bevonásával elérte azt is, hogy a felelősségvállaló és proaktív kollégák önállóan és önfejlesztő módon működjenek a cégében.

Egészen a földtől elrugaszkodott igényeinket is kielégítették Juditék, segítségükkel lefejlesztettünk egy komplett vállalatirányítási rendszert. Nagyon köszönjük ezt a személyre és cégre szabott fejlesztési folyamatot. Úgy érzem kaptam két külső vezetőtársat, akik minden helyzetben fogták a kezemet.

Stratégia

Felfedjük a sikeres toborzás és kiválasztás kulcsfontosságú stratégiáit, amelyek segítségével kiemelkedő tehetségeket vonzhatsz a vállalkozásodba.

Fejlődés

A tréning során új perspektívákat és megközelítéseket fedezhetsz fel, amelyek segítenek a HR kihívások modern és hatékony kezelésében.

Hatékonyság

Az általad szerzett ismeretek közvetlen hatással lesznek a vállalkozásod teljesítményére, hozzájárulva a sikerhez és a növekedéshez.

Mire számíthatsz az 1 napos tréningen?

Gyere, és tanuld meg, hogyan lehetsz eredményesebb a munkatársak kiválasztásában és megtartásában, képzett HR munkatárs nélkül is!

Szánj időt egy olyan témára, amely a legtöbb stressztől szabadíthat meg és a legnagyobb hatással lehet az éves eredményeidre!

Ha biztonságban érzed a céged működését, mert egy profi csapat vesz körül, akkor egészen új időszámítás érkezik el a vezetői életedben!

Nincs más dolgod mint az, hogy magaddal hozd az ehhez szükséges tudatos cégvezetői működésedet!

 

Mi örömmel megmutatjuk mi az, ami számodra is garantálja a sikert!

A Sikeres Kiválasztás Tréning egy olyan befektetés, ami nemcsak a jelenlegi HR kihívások megoldásában segít, hanem hosszútávú, fenntartható stratégiákat is nyújt vállalkozásod számára. Várunk szeretettel egy napra, ami garantáltan inspiráló, tájékoztató, és ami a legfontosabb: gyakorlatias lesz!

A személyes élményen túl még ez is a tiéd lehet:

Értékes sablon táblázatok és nyomtatványok

Ez egy olyan táblázat ami segít a szubjektív vezetői véleményedet számokká formálni, hogy meglásd ki a leggyengébb láncszem a csapatodban. Hogy miért? Mert véletlenül sem szabad majd rá helyezned a fókuszt a cégedben.

ÉRTÉKE: 65 000 Ft

Jászberényi Ivett az Optitax Számviteli Kft. ügyvezetőjének

nagysikerű Optitax Pénzügyi Nap egész napos képzésének felvétele

ÉRTÉKE: 25 000 Ft

Domán Zsolt

Produktivitási tréning - Hogyan legyél hatékonyabb anélkül, hogy még több stresszt veszel a nyakadba? című online tréning felvétele: Miért fontos, hogy az időgazdálkodással foglalkoz? Hogyna tudsz ugyanannyi idő alatt több dolgot elvégezni? Hogyna nyerj időt? Hogyan tudod csökkenteni a stresszt és jobban megélni a jelent?

ÉRTÉKE: 25 000 Ft

Bolya Imre

Magabiztos és vontó online szereplés (9 részes online vidókurzus): Hogyan érheted el, hogy ne érzed magad szokatlan helyzetben és kényelmetlenül vezetőként az online szerepléskor? Ehhez kapsz gyakorlati eszközöket ezen a tréningen és ez a magabiztos vezetői fellépésedben is támogatni fog.

ÉRTÉKE: 25 000 Ft

Ungvári Judit szervezetfejlesztő, üzleti coach;  Leon Frank tréner, coach, szervezetfejlesztő, kommunikációs szakértő

Miért érdemes ránk hallgatnod?

Személyünkben  két vezetőtársat kapsz, akik számára ugyanolyan fontosak a céljaid, mint neked!

Bízunk benne, hogy hasznos tudásunk hozzád is eljut, hogy időt és energiát szabadítson fel számodra, melyet a mindennapi küzdelem helyett hamarosan a sikerek megélésére és a szabadidődre fordíthatsz.

Az elmúlt 7 évben több, mint 50 vállalkozás átfogó fejlesztésében vettünk részt. Több ezer óra konzultáció és tréning van a hátunk mögött. Egyéni fejlesztésekben több, mint 400 kompetencia felmérés átadásával segítettük már cégek munkáját. 

7 éven át a cégek valós hétköznapi életébe költöztünk be, heti jelenléttel és segítettük át őket a vállalkozás fejlődésének kihívásain. Ezáltal a cégek működése rendezettebbé, a csapatok eredményesebbé, a vezetők pedig elégedettebbé és szabadabbá váltak.

Nekünk pedig ezektől a folyamatoktól csillog igazán a szemünk!

Garanciák a tréninghez

100% pénzvisszafizetési garancia

Hiszünk abban, amit csinálunk és biztosak vagyunk az értékben, amit adunk. Ha a tréninnap végén, úgy gondolod, hogy nem tudunk újat adni neked, akkor visszafizetjük a tréning árát.

Önazonos cégvezető garancia

Semmiképpen sem kérjük, hogy a személyiségeddel ellentételesen működj, és gyökeresen változz meg ahhoz, hogy sikeres és szabad cégvezető legyél.

Szakzsargon mentes garancia

Nem fogunk ok nélkül HR-es szakkifejezésekkel dobálózni anélkül, hogy pontosan el ne mondanánk a jelentését, és hogy miért fontos.

Műhelymunka garancia

A legtöbbször nem az elméleti tudáson múlik a megvalósításod. Arra is figyelni fogunk, hogy a cselekvési terved a kezedben legyen a tréningnap végén.

Teendőid:
1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot!
2. Fizesd ki bankkártyával vagy átutalással a Cégvezetői Önismereti csomagot!
3. Ahhoz, hogy a csatlakozásod végleges legyen, emailben küldeni fogunk egy elektronikus szerződést, amit már csak alá kell írnod.
4. KÉSZ is vagy.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. A Barion rendszerében kell majd megadnod csak a kártyaadatokat a következő oldalon.

Kérdésed van? Segítek!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@ungvarijudit.hu e-mail címre.

Természetesen! Rendelésed leadása után kiállítjuk a számládat a rendeléskor megadott adataiddal.

100%-ig, hiszen a Barion megoldását fogod majd használni. A Barion jóideje megbízható bankkártyás fizetési szolgáltató.

A bankkártya adataidat nem nekem adod meg, hanem a Barionnak.

SYSTEMMIND Consulting Kft.

ÁSZFAdatkezelési TájékoztatóCookie nyilatkozat 

Ügyfélszolgálat: hello@ungvarijudit.hu