SIKERES KIVÁLASZTÁS ONLINE TRÉNING

Ne veszíts időt és milliókat a nem megfelelő munkatársak miatt!

VEGYÉL FEL ELSŐRE JÓ EMBERT!

MENJ VELÜNK BIZTOSRA!

Aggodalom helyett bevált folyamatok

Mellényúlás helyett kiváló munkatársak

Döcögő munka helyett hatékony csapat

 

Tarts velünk a Sikeres Kiválasztás Online Tréningen, hogy csökkentsd a stresszt, amit a munkatársak kiválasztása és megtartása okoz!

Te hány kulcsemberedet veszítetted  el az elmúlt 24 hónapban?

Emlékszel hány hónapodba telt pótolni őket?

Belegondoltál már mennyi feszültséget vittél haza a családodnak emiatt?

Téged is frusztrál a vezetői bizonytalanság, hogy jó kollégát választasz-e a csapatodba?

Ha nem ismered a hatékony toborzás titkait, könnyen eshetsz bele azokba a gyakori hibákba, amik miatt egymással nem „kompatibilis” munkatársakat veszel fel.

Domán Zsolt olyan csapatbővítési folyamatra vágyott, amelyek segítségével nem csak időt és pénzt spórolhat meg, de ezek mellett a toborzással kapcsolats  vezetői frusztráltáságát is minimlaizálni tudja. 

Zsolt számára fontos volt, hogy legyen egy biztos rendszer, amihez nyúlhat, ha új kolléga kiválasztására kerül a sor, még mielőtt a személyes idejét tenné bele egy jelölt felvételébe. 

Tudd meg, hogy milyen érzés, amikor nem pusztán egy csónakban ülsz a munkatársaiddal, hanem egyszerre, egy irányba húzzátok az evezőt!

„Nagyon pontos kritériumok szerint fogalmaztuk meg, hogy mit akarunk elérni, kikkel akarjuk elérni, milyen jellemzőik legyenek, mi az, ami kizáró ok.

Sikerült egy olyan rendszerbe helyezni a kiválasztási folyamatunkat, ami ezt elég magas százalékkal szűrni képes.

Egy vállalkozás vezetése elég összetett, komplex terület, ahol olyan témákat is érdemes mélyebben ismerni, amik nem tartoztak eddig a foglalkozásomhoz.”

Te is szeretnél elkötelezett, hosszú távon veled dolgozó munkatársakat?

Milyen pontosan tudod meghatározni azt a pozíciót, amire új munkatársat szeretnél felvenni?

Ha ez a szám nem 100%, akkor jó eséllyel nem fogod megtalálni a számodra legideálisabb embert.

Dr. Bodó Gergely ügyvéd ma már „egy kényelmes fotelben” ülve keresi és találja meg a számára megfelelő munkatársakat.

Már az első munkatársad kiválasztásánál óriási pluszt adhat az számodra, ha te is az ügyfeleink által alkalmazott kiválasztási folyamatot használod.

RÉSZLETEK:

IDŐPONT: 2024. július 12. péntek 9:00-14:00 óra között

HELYSZÍN: a tréninget online formában tartjuk meg, így bárhonnan kényelmesen tudsz csatlakozni hozzánk Zoom-on keresztül.

Kinek való a tréning?

Kinek nem való a tréning?

Jelentkezési határidő: 2024. július 11. 12:00 óra

nap
óra
perc
másodperc

Mit tartalmaz az ár?

Akkor érdemes részt venned a tréningen, ha

Ungvári Judit szervezetfejlesztő, üzleti coach;  Leon Frank tréner, coach, szervezetfejlesztő, kommunikációs szakértő

Kiktől fogsz tanulni?

Személyünkben  két vezetőtársat kapsz, akik számára ugyanolyan fontosak a céljaid, mint neked!

Bízunk benne, hogy hasznos tudásunk hozzád is eljut, hogy időt és energiát szabadítson fel számodra, melyet a mindennapi küzdelem helyett hamarosan a sikerek megélésére és a szabadidődre fordíthatsz.

Az elmúlt 8 évben több, mint 100 vállalkozás átfogó fejlesztésében vettünk részt. Több ezer óra konzultáció és tréning van a hátunk mögött. Egyéni fejlesztésekben több, mint 400 kompetencia felmérés átadásával segítettük már cégek munkáját. 

8 éven át a cégek valós hétköznapi életébe költöztünk be, heti jelenléttel és segítettük át őket a vállalkozás fejlődésének kihívásain. Ezáltal a cégek működése rendezettebbé, a csapatok eredményesebbé, a vezetők pedig elégedettebbé és szabadabbá váltak.

Nekünk pedig ezektől a folyamatoktól csillog igazán a szemünk!

A tréning nap végén kezedben lesz számos olyan eszköz, amely segítségével garantáltan hatékonyabb és eredményesebb lesz a toborzási és kiválasztási folyamatod

Még bizonytalan vagy, hogy támogatja-e a cégvezetői fejlődésedet a Sikeres Kiválasztás Tréning?

Ha még hezitálsz, hogy jelentkezz-e a Tréningre, kínáltunk egy tökéletes megoldást!

A konzultáción megismerkedhetsz a tréning tematikájával, és közösen eldönthetjük, hogy érdemes-e neked is csatlakoznod.

Miért érdemes élned a konzultációs lehetőséggel?

  • Tájékozódhatsz: Megtudhatod, milyen témákkal foglalkozunk a tréningen.
  • Személyre szabott tanácsok: Közösen megvizsgáljuk, hogy a tréning hogyan illeszkedik a te céljaidhoz és szükségleteidhez.
  • Döntéstámogatás: Segítünk eloszlatni a kételyeidet, hogy biztosan a számodra legjobb döntést hozd.

Az ingyenes konzultációval nem csak információkat szerezhetsz, hanem biztos lehetsz abban is, hogy a döntésed a lehető körültekintőbb lesz.

Várunk szeretettel, hogy együtt felfedezhessük, hogyan támogathat téged a tréning céljaid elérésében!

Ne hagyd ki ezt a kiváló lehetőséget, kattints ide, és foglalj időpontot most!

Mit mondanak azok a cégvezetők, akik számára ma már öröm a kiválasztás?

Dorogi Andrea, a Valdor Art Kft. ügyvezetője ma már biztos lehet benne, hogy nem érik meglepetések

Dorogi Andreának a Valdor Art Kft. ügyvezetőjének már nem fáj a feje attól, hogy a felvétel előtt nem ismeri eléggé a munkatársait. Ma már biztos lehet benne, hogy nem érik meglepetések és csak olyan emberek vannak a csapatában, akik az ő vezetői stílusához illeszkednek.

Amikor új munkaerőt keresünk Juditot mindig megkérjük a PXT elkészítésére. Egyszer előfordult, hogy Judit nem javasolt valakit felvenni mi mégis megtettük… Fél év szívást, fölösleges betanítás és egy csomó költséget jelentett… Szóval érdemes Juditra hallgatni, ha munkaerő felvételben, csapat összekovácsolásában gondolkodik valaki.

Hodován Róbert az AVmax Kft. ügyvezetője már felszabadult cégvezetőként éli az életét

Hodován Róbert az AVmax Kft. ügyvezetője már felszabadult cégvezetőként éli az életét. Ő az, aki sorról sorra végigment az általunk tanított módszertanon és a csapata teljes bevonásával elérte azt is, hogy a felelősségvállaló és proaktív kollégák önállóan és önfejlesztő módon működjenek a cégében.

Láttuk, hogy van egy olyan módszer, amely előre ki van dolgozva és csak végig kell mennünk. Azóta mindenki sokkal tudatosabb a cégben. Nagyon köszönjük ezt a személyre és cégre szabott fejlesztési folyamatot. Úgy érzem kaptam két külső vezetőtársat, akik minden helyzetben fogták a kezemet.

Visszajelzések a tréningjeinkről

“Bármennyire is sűrű a napod, erre a tréningre időt kell fordítanod, ha fejlődni akarsz! Sok potenciál rejlik a HR témakörben, amivel több időt és pénzt spórolhatok meg. Nincs más tapasztalatom ebben a témakörben, de szerintem nagyon profi és jó kezekben voltunk. "
Pelech Borisz
Omnion Kft.
"Hálásan köszönöm, hogy tegnap ott lehettem a tréningen. Bárhogy is alakul a jelöltjeim sorsa, bárkit is veszek fel majd a jelentkezettek közül, a nappal önmagamnak adtam a legtöbbet. Mondom ezt úgy, hogy valaha - felnőttképzési karrierem elején - én is foglalkoztam állaskeresési technikákkal. Izgalmas másként csinálni mint eddig. Köszönöm, még egyszer!"
Dóczi Ilona
magyarrahangolva.hu
"Fontos gondolat volt számomra, hogy a rendszereket fontos mérhetővé tenni, mert megkönnyíti az értékeléseket és visszacsatolásokat. Igazából teljesen elégedett voltam mindennel. Nekem nagyon sokat segített abban, hogy megismerjem azokat a módszereket, melyekkel professzionálisabban tudom végzeni a munkámat és ehhez konkrét eszközöket is kaptam."
Dr. Becker-Nagy Ágnes
Pirehab Kft
"Judit nagyon felkészült, szerteágazó és mély tudással rendelkező szervezetfejlesztő, aki fontosnak tartja a folyamatos önfejlesztést és ez által tudását hiteles módon tudja az őt megkereső szakemberek támogatására fordítani. Sokoldalú volt a téma megközelítése, minden komfortos volt. A legfontosabb gondolat számomra a HR folyamatok méréssel való támogatása volt."
Jóvér Csilla
Pirehab Kft
Minden kis és középvállalkozás vezetői számára javasoljuk dolgozói létszámtól függetlenül. Olyan szempontokat, gyakorlati elemeket, rendszereket lehet ez által megismerni és bevezetni, amely megkönnyíti a vezető mindennapjait. Biztonságot és tudatosságot ad! Ezen rendszer birtokában, könnyen átlátható a vállalkozás helyzete így hamarabb tud reagálni a megváltozott körülményekre, észrevenni a lehetőségeket, kihívásokat.
Bata Mónika
Bergland Hungária Kft.
"A Judittal való konzultáció segített abban, mennyit kell még tanulnom a HR területén. Három elakadásom volt és mindháromban nagyon jó meglátásokat adott. Tisztáztuk, hogy melyik irány lehet a megfelelő."
Dávid Ádám
kiszervezettmarketing.hu

Amikre a tréning során konkrét válaszokat kapsz

Toborzás kiválasztás előkészítése

Megmutatjuk, hogy mit tehetsz meg még mielőtt elindítod a toborzást, annak érdekében, hogy csak a jó jelöltekkel kellejen foglalkoznod.

Kiválasztás menete

A tréning során új eszközöket és HR folyamatokat ismerhetsz meg, amelyek leginkább támogatják, hogy a csapatodba jól illeszkedő új munkatársakat válassz ki.

Konkrét interjúztatási technikák

Ez az egyik legfontosabb része a kiválasztási folyamatnak. Cégvezetőként leginkább ezt érzed majd hasznosnak.

Mire számíthatsz az online tréningen?

A Sikeres Kiválasztás Online Tréning egy olyan befektetés, ami nemcsak a jelenlegi HR kihívások megoldásában segít, hanem hosszútávú, fenntartható stratégiákat is nyújt vállalkozásod számára.

Lássuk a bónuszokat!

e-131

ÉLŐ online kérdezz-felelek

július 18-án 10:00-12:00 óra között extra kérdezési lehetőség a tréningen résztvevők számára/utánkövetés (felvétel készül)

ÉRTÉKE: 25 000 Ft

Jászberényi Ivett az Optitax Számviteli Kft. ügyvezetőjének

nagysikerű Optitax Pénzügyi Nap egész napos képzésének felvétele

ÉRTÉKE: 25 000 Ft

Értékes sablon táblázatok és nyomtatványok

8 év alatt kifejlesztett dokumentumok mintáit is megkapod. Teljes HR folyamat sablon interjúkérdésekkel, munkaköri leírás, bértáblázat, Teljesítmény Értékelő táblázat, ideális munkaköri profilok, Munkatárs értékelő rendszer stb.

ÉRTÉKE: 65 000 Ft

Domán Zsolt

Produktivitási tréning - Hogyan legyél hatékonyabb anélkül, hogy még több stresszt veszel a nyakadba? című online tréning felvétele: Miért fontos, hogy az időgazdálkodással foglalkoz? Hogyna tudsz ugyanannyi idő alatt több dolgot elvégezni? Hogyna nyerj időt? Hogyan tudod csökkenteni a stresszt és jobban megélni a jelent?

ÉRTÉKE: 25 000 Ft

Bolya Imre

Magabiztos és vonzó online szereplés (9 részes online videókurzus): Hogyan érheted el, hogy ne érzed magad szokatlan helyzetben és kényelmetlenül vezetőként az online szerepléskor? Ehhez kapsz gyakorlati eszközöket ezen a tréningen és ez a magabiztos vezetői fellépésedben is támogatni fog.

ÉRTÉKE: 25 000 Ft

Garanciák a tréninghez

100% pénzvisszafizetési garancia

Hiszünk abban, amit csinálunk és biztosak vagyunk az értékben, amit adunk. Ha a tréning első órája után úgy gondolod, hogy nem tudunk újat adni neked, akkor visszafizetjük a tréning árát.

Önazonos cégvezető garancia

Semmiképpen sem kérjük, hogy a személyiségeddel ellentételesen működj, és gyökeresen változz meg ahhoz, hogy kiváló embereid legyenek.

Szakzsargon mentes garancia

Nem fogunk ok nélkül HR-es szakkifejezésekkel dobálózni anélkül, hogy pontosan el ne mondanánk a jelentését, és hogy miért fontos.

Műhelymunka garancia

A legtöbbször nem az elméleti tudáson múlik a megvalósításod. Arra is figyelni fogunk, hogy a cselekvési terved a kezedben legyen a tréningnap végén.

Teendőid:
1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot!
2. Fizesd ki bankkártyával vagy átutalással a Cégvezetői Önismereti csomagot!
3. Ahhoz, hogy a csatlakozásod végleges legyen, emailben küldeni fogunk egy elektronikus szerződést, amit már csak alá kell írnod.
4. KÉSZ is vagy.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. A Barion rendszerében kell majd megadnod csak a kártyaadatokat a következő oldalon.

Kérdésed van? Segítek!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@ungvarijudit.hu e-mail címre.

100%-ig, hiszen a Barion megoldását fogod majd használni. A Barion jóideje megbízható bankkártyás fizetési szolgáltató.

A bankkártya adataidat nem nekem adod meg, hanem a Barionnak.

Természetesen! Rendelésed leadása után kiállítjuk a számládat a rendeléskor megadott adataiddal.

Gyakran ismételt kérdések

A tréninget megelőző napon 12:00 óráig fogadjuk be a jelentkezésket.

E-mailben kapsz értesítést tőlünk a vásárlásoddal kapcsolatban. Érkezik egy megerősítő üzenet, amelyben küldjük a pontos részleteket (időpontok, információk) és a videós bónuszaidat is ekkor küldjük el. A további bónuszokat (segédanyagok, dokumentumok) a tréning napján e-mailben küldjük. Az online tréning időpont előtt pedig küldünk emlékeztető leveleket, és sms-t, hogy le ne maradj.

2024. július 12-én 9:00 órakor kezdődik, a Zoom szoftver segítségével találkozunk egy online meeting formájában.

Természetesen, a felvételt e-mailben küldjük el a résztvevők számára. A felvétel elérhető lesz számodra folyamatosan, a többi segédanyaggal és bónusszal együtt.

Bankkártyás vagy átutalásos fizetési mód közül választhatsz és minden következő lépésről tájékoztatunk téged e-mailben.

Mi mindig megpróbálunk személyesen segíteni a felmerülő kérdésekben. Ha ennek ellenére mégsem vagy elégedett, ott vagy élőben a tréningen, és az első óra elteltével úgy látod, hogy nem veszed hasznát a cégedben a tanultaknak, és ezt chatben vagy szóban, az előadás alatt jelzed felénk a tréning napján 10:00 óráig, akkor 100%-ban visszaadjuk a tréning díját neked.

SYSTEMMIND Consulting Kft.

ÁSZFAdatkezelési TájékoztatóCookie nyilatkozat 

Ügyfélszolgálat: hello@ungvarijudit.hu