Rendszerelme -
5 hónapos vezető- és vállalkozásfejlesztési megvalósító program

Végre kiszállhatsz a mókuskerékből és felszabadulhat az időd arra, hogy szabad vállalkozóként élj! 

Eddig csak vágytál arra, hogy egy eredményes csapat és egy átlátható cég vezetője legyél.

Velünk most leteheted az alapokat és learathatod a profitodat.

Már csak ennyi időd van jelentkezni:

nap
óra
perc

A hiányzó lépés a vágyott életedhez a Rendszerelme -
Vezető- és Vállalkozásfejlesztési Megvalósító Program

Március végén útjára indítjuk a csapatunkkal az 5 hónapos megvalósító programot. Ahogy a neve is utal rá, mi végig veled leszünk miközben Te egy önmagát is fejleszteni képes, hatékony, eredményes cég alapjait teremted meg. Nézd meg mit nyújt számodra a programunk.

Élő online képzések

Nem előre felvett videókról van szó, hanem minden egyes alkalommal élőben fogunk találkozni. Videófelvételek készülnek és így bármikor vissza tudod nézni. Biztosan nem maradsz le semmiről!

Támogató, lelkes közösség

Egy zárt FB csoporton keresztül tudunk majd egymással kapcsolódni két online találkozó között, ahol feltehetitek a  kérdéseket és megoszthatjátok a sikereket. Óriási lendületet ad a mindennapi kapcsolódás!

Személyes figyelem

Lehetőséged van megosztani a kihívásaidat a csoporttagokkal a mastermind alkalmakon, és a kérdéseidre mi is mindig szívesen válaszolunk, keressük a megoldásaidat közösen!

Bevált rendszer

Olyan alapokat teszünk le közösen a cégedben, amely a növekedés minden szintjén támogat majd. Számos sikeres ügyfelünk példáival és megosztott tapasztalataival leszel gazdagabb!

Útontartás

Minden hétre lesz házi feladat és számon is fogjuk kérni azokat. Ezt a mentorálást nem tudod megúszni. Ha igazán haladni akarsz és valódi eredményeket felmutatni akkor bízd ránk magad!

Konkrét eszközök

Itt nem a fióknak fogsz jegyzeteket írni, hanem egy támogató feladatmenedzselő rendszerbe követheted a saját haladásodat. Mi adjuk a sablont amit már első naptól használhatsz és végig fogjuk a kezed menet közben!

Neked való a Rendszerelme Megvalósító Program, ha a céged az alábbi területeken működik

Gyártó-, tervező cég

Élelmiszeripar, gépgyártás, fémmegmunkálás, épületgépészet, építőipar, napelem, klímaszerelés, szoftverfejlesztő, stb.

Kivitelező cég

Építőipar, audio-vizuális és hangtechnikai, tűzvédelmi rendszerek, épületgépészet, stb.

Kereskedelmi és szolgáltató

Magánkórház, oktatás, pénzügyi tanácsadás, könyvelés, pályázatírás, fitnesz stúdió, fotós, szépségipar, makeup artist, villamossági szaküzlet, marketing ügynökség, ingatlanforgalmazó, stb.

Hodován Róbert az AVmax Kft. ügyvezetője már felszabadult cégvezetőként éli az életét

Hodován Róbert az AVmax Kft. ügyvezetője már felszabadult cégvezetőként éli az életét. Ő az, aki sorról sorra végigment az általunk tanított módszertanon és a csapata teljes bevonásával elérte azt is, hogy a felelősségvállaló és proaktív kollégák önállóan és önfejlesztő módon működjenek a cégében.

Egészen a földtől elrugaszkodott igényeinket is kielégítették Juditék, segítségükkel lefejlesztettünk egy komplett vállalatirányítási rendszert. Nagyon köszönjük ezt a személyre és cégre szabott fejlesztési folyamatot. Úgy érzem kaptam két külső vezetőtársat, akik minden helyzetben fogták a kezemet.

Miért érdemes ránk hallgatnod?

Személyünkben olyan két vezetőtársat kapsz, akik számára ugyanolyan fontosak a céljaid, mint neked!

Bízunk benne, hogy hasznos tudásunk hozzád is eljut, hogy időt és energiát szabadítson fel számodra, melyet a mindennapi küzdelem helyett hamarosan a sikerek megélésére és a szabadidődre fordíthatsz.

Az elmúlt 7 évben több, mint 50 vállalkozás átfogó fejlesztésében vettünk részt. Több ezer óra konzultáció és tréning van a hátunk mögött. Egyéni fejlesztésekben több, mint 400 kompetencia felmérés átadásával segítettük már cégek munkáját. 

7 éven át a cégek valós hétköznapi életébe költöztünk be- heti jelenléttel, és segítettük át őket a vállalkozás fejlődésének kihívásain. Ezáltal a cégek működése rendezettebbé, a csapatok eredményesebbé, a vezetők pedig elégedettebbé és szabadabbá váltak.

Nekünk pedig ezektől a folyamatoktól csillog igazán a szemünk!

Ungvári Judit szervezetfejlesztő, üzleti coach  Leon Frank tréner, coach

Mit kapsz, ha csatlakozol a
Rendszerelme Megvalósító Programhoz?

5 hónap intenzív "műhelymunka"

Heti online találkozók során összesen 12+2  alkalommal 13-16:30 között hozzuk a kulcsfontosságú vezetői témákat, ami nélkül nem tudsz sikeres vezetővé válni. Praktikus gyakorlatokkal azonnal benne találod magad a megvalósításban.

kérdezz - felelek

Minden találkozó alkalom végén felteheted a kérdéseidet és csak rád figyelünk közben. Kivétel nélkül mindenki kérdéseit megválaszoljuk.

5 hónapos fb csoporttagság

A képzés ideje alatt jár neked egy exkluzív Facebook csoport tagság, ahol hetente tartunk Q&A napot. Péntekenként a csapat válaszol a feltett kérdésekre, a többi napokon a közösségtől tudsz segítséget kérni.

Pénzvisszafizetési garancia

Mi biztosak vagyunk abban, hogy egyedülálló értéket kapsz ezért vállaljuk a pénzvisszafizetési garanciát. A részleteket megtalálod lentebb.

Sárosdi Virág a Skillo Blog Kft ügyvezetője mára már tudatosan rendezett munkakörökkel, profi és csalódásmentesített kiválasztási folyamattal és abszolút önfejlesztő vezetői csapattal rendelkezik

Sárosdi Virág a Skillo Blog Kft. ügyvezetője fél év alatt minden témában, feladatban kiemelkedően aktívan valósított meg. Nem maradt el az eredmény sem, hiszen mára már tudatosan rendezett munkakörökkel, profi és csalódásmentesített kiválasztási folyamattal és abszolút önfejlesztő vezetői csapattal rendelkezik. Virágnak így már könnyebb önmagára és a saját egyéni céljaira is fókuszálnia a vállalkozása mellett.

Azt érzem, hogy nem csak “próbálok” összeszedettebb és jobban kommunikáló vezető lenni, hanem Juditnál ott a pontos térkép, és egyszerűen csak arra kell figyelnem, hogy ne térjek le az útról, és minden rendben lesz. Hatalmas segítség, amit hétről hétre kapok Judittól! Tiszta szívemből ajánlom a közös munkát neked is, ha úgy érzed, hogy vannak napok, amikor összecsapnak a fejed felett a hullámok!

Mikor indul az 5 hónapos program?

A programot néhány héten belül kezdjük és a létszám a személyes figyelem biztosítása miatt limitált. Ezért azt javaslom neked, hogy minél előbb add le a jelentkezésedet a telefonos konzultációra és utána elegendő döntened.

Időben tájékoztatunk minden információról például az élő online találkozókról, hogy be tudd ütemezni a naptáradban. A hét közepén fogunk találkozni és ehhez előre tudod igazítani az elfoglaltságaidat.

Úgy terveztük a napokat, hogy minden találkozó kora délutánra essen, hogy a legfontosabb eredményeket hozó feladataidat meg tudd oldani még előtte.

A tapasztalatunk szerint így egy tápláló ebéd után sokkal nyugodtabban, fókuszáltabban tudsz majd jelen lenni és a cégeden dolgozni.

A tervezéskor erre is odafigyeltünk, hogy ezzel is az eredményeidet szolgáljuk!

Miben segítünk Neked az elkövetkező 5 hónap során!

Ez lesz a Rendszerelme Vezető- és Vállalkozásfejlesztési Program tematikája >>>

vezetői működés

Megmutatjuk miért fontos, hogy ezzel kezdj! Cégvezetői önismereti csomagot kapsz a vezetői stílusod beazonosításához, hogy hiteles és ön azonos vezetőként nézzen fel rád a csapatod. megvalósításban.

céges kultúra alapjai

Alapok nélkül egyetlen ház sem lesz stabil. A betonbiztos céges alapjaidhoz szükséged lesz a téged tükröző alapértékekre és a lelkesítő küldetésetekre. Úgy ahogy még korábban nem tetted. Meg fogunk lepni hogyan építheted be mindezt a visszajlezés kultúrátokba is. 

mindenki a helyére

Megalkotjuk a felelősségi vagy számon kérhetőségi ábrát, amely minden munkaköröd vezércsillaga lesz.  Profi munkaköri leírásokkal pontosan tudod majd ki mit csinál és miért felel. Megmutatjuk mi szükséges a rendszeres és motiváló teljesítmény értékeléshez.

idő- és feladatmenedzsment

Hogyan hagyd abba a halogatást és az elhavazódást? Teendő szintű feladatmenedzsmenthez a legjobb módszereket hozzuk. GTD a gyakorlatban, szoftverek, rendszerek és működési technikák  bemutatása. Hogyan dönts róla és vezesd be a csapatod  körében.

pénzügyek

Hogyan lásd át a céged pénzügyeit? Mérőszámok, okosszámok, amelyhez egy komplett támogató rendszert is adunk a kezedbe. Bónuszaink között plusz szakértői támogatást is találsz.

problémamegoldó meetingek

Adunk egy mintát a számodra a három legfontosabb meeting típusra amelyre vezetőként mindig szükséged lesz. Segítünk abban, hogy a korábban unalmas meetingek élvezetesek és egyben eredményesek is legyenek.

Dorogi Andrea, a Valdor Art Kft ügyvezetője ma már biztos lehet benne, hogy nem érik meglepetések

Dorogi Andrea a Valdor Art Kft. ügyvezetőjének már nem fáj a feje attól, hogy a felvétel előtt nem ismeri eléggé a munkatársait. Ma már biztos lehet benne, hogy nem érik meglepetések és csak olyan emberek vannak a csapatában akik az ő vezetői stílusához is illeszkednek.

Amikor új munkaerőt keresünk Juditot mindig megkérjük a PXT elkészítésére. Egyszer előfordult, hogy Judit nem javasolt valakit felvenni mi mégis megtettük… Fél év szívást, fölösleges betanítás és egy csomó költséget jelentett… Szóval érdemes Juditra hallgatni, ha munkaerő felvételben, csapat összekovácsolásában gondolkodik valaki.

Horváth Dávid a TDM Agrolohn Kft. ügyvezetője, fél év alatt óriásit lépett előre a vezetői időbeosztásában

Horváth Dávid a TDM Agrolohn Kft. ügyvezetője, aki fél év alatt óriásit lépett előre a vezetői időbeosztásában, a halogatott teendői beütemezésében, az átadható feladatai delegálásában és abban, hogy végre precízen és rendszeresen átlássa a cége pénzügyeit.

A közös munka segít rendszerezni a feladatokat, kitűzni, meghatározni célokat, és nem utolsó sorban mint az iskolában a tanárnő fontos, hogy számon is kéred ezek ledolgozását, amely előre viszi a fejlődést, fejlesztést. A PXT személyiség felmérések nagyon sokat segítenek a csapaton belüli hatékonyabb közös munka megtalálásában, kialakításában azáltal, hogy megtudjuk kinek milyen munkakör az amit szívesen csinál, vagy akár tud hatékonyan végezni.

Hová juthatsz el 2024-ben ezzel a programmal?

Az a cégvezető lehetsz aki...

El tudod képzelni, hogy mindezt a hatást Te váltod ki, de már nem neked kell működtetned?

Pont ezt szeretnénk, hogy ezt elérd!

Milyen bónuszokat kapsz a 5 hónapos megvalósító programhoz?

3 értékes bónusszal készültünk, amelyek a sikeres vezetői működésed egy-egy kritikus pontján támogatni fognak

ProfileXT kompetencia felmérés csoportos online átadással

Időpont: 2023. augusztus 16. 13:00 óra (felvétel készül így bármikor vissza nézheted) A személyiségtesztek nagyágyúja, az ügyfeleink kedvence, egy igazi iránytű a vezetői életedhez. A teljes személyiségedről kapsz egy térképet, hogy végre megismerd a saját karakteredet és egyben a vezetői stílusodat.

ÉRTÉKE: 65 000FT

Leon Frank

Egy alkalom 1on1 coaching, amely az 5 hónap során bármikor igénybe vehető. Ha elakadnál, akkor nem kell egyedül érezd magad, jár neked a személyes figyelem.

ÉRTÉKE: ???

OkosSzámok Pénzügyi nyilvántartó és elemző táblázat

Xls formátumú cégre szabható iktató és a összesítő tábla, hogy vezetőként naprakész információid legyenek a cégedről. Akkor lesz igazán hasznos, ha most még nem látod át a pénzügyeidet és azonnali megoldást keresel akár visszamenőleg is.

ÉRTÉKE: 30 000FT

További 3 olyan bónusszal készültünk neked, amelyek hozzájárulhatnak a vezetői fejlődésedhez

Jászberényi Ivett az Optitax Számviteli Kft. ügyvezetőjének

nagysikerű Optitax Pénzügyi Nap egész napos képzésének felvétele

ÉRTÉKE: 25 000FT

Domán Zsolt

Produktivitási tréning - Hogyan legyél hatékonyabb anélkül, hogy még több stresszt veszel a nyakadba / Online tréning felvétel Miért fontos, hogy az időgazdálkodással foglalkozz? Hogyan tudsz ugyanannyi idő alatt több dolgot elvégezni? Hogyan nyerj időt? Hogyan tudod csökkenteni a stresszt és jobban megélni a jelent?

ÉRTÉKE: ??

Bolya Imre

Magabiztos és vonzó online szereplés / 9 részes online videókurzus Hogyan érheted el, hogy ne érezd magad szokatlan helyzetben és kényelmetlenül vezetőként az online szerepléskor. Ehhez kapsz gyakorlati eszközöket ezen a tréningen és ez a magabiztos vezetői fellépésedben is támogatni fog.

ÉRTÉKE: ??

Milyen értéket kapsz a
Rendszerelme 5 hónapos megvalósító programmal?

Összesen több, mint 1.670.000 Ft-nyi érték!

Ahogy látod, a megvalósító program elemei közel 1,7mFt értéket képviselnek. A fenti összegeknél nem csak úgy a hasunkra csaptunk, ezek teljesen reális értékek. Rendszeres élmény ügyfeleink számára, hogy többet kapnak mint amire számítanak!

Mennyibe kerül a program?

Most még nem az a legfontosabb kérdés, hogy mennyibe kerül a program, hanem, hogy neked való-e a program.

Ahhoz, hogy ezt el tudjuk dönteni, egy ingyenes telefonos konzultáció keretein belül beszéljük át a kihívásaidat, céljaidat. (Arra azért számíthatsz, hogy ez a program nem 400.000,- Ft lesz, de nem is 1.700.000,- Ft.)

Hogyan tudsz bekerülni a
Rendszerelme -
5 hónapos vezető- és vállalkozásfejlesztési
megvalósító programba?

Egy ingyenes 30 perces szakmai konzultációra szeretnélek invitálni első körben, ahol átbeszéljük a cégedben rejlő fejlesztési lehetőségeket és a program tematikáját. Ha a kettő között van átfedés (tehát tényleg segíteni tud neked a program) és úgy érezzük (te és mi is), hogy szívesen dolgoznánk együtt, akkor átbeszéljük a csatlakozás részleteit.

 

Ki tartja a szakmai konzultációt?

A telefonos konzultáción személyesen velem fogsz beszélni, ezért nagyon fontos, hogy légy pontos, mert minden percem be van osztva! Biztosan átérzed ezt cégvezetőként, ezért előre is nagyon köszönöm a profizmusodat ebben!

Mitől lesz hatékony?

A lenti űrlap kitöltése után egyből megjelenik egy kérdőív, amiben a mostani cégvezetői helyzetedről  kérdezünk. Ez lesz a beszélgetés alapja, hogy a legjobb következő lépést tudjuk számodra javasolni.

Jelentkezz az INGYENES telefonos konzultációra!

30 perc alatt feltárjuk a fejlesztési lehetőségeket a cégedben, és akkor is értékkel távozol, ha nem csatlakozol a programhoz!

Erre számíthatsz a jelentkezés során:

1. Miután megadod az alapadataidat, megjelenik még pár szakmai kérdés a következő oldalon. Kérünk mindenképp válaszold meg őket, ez segíteni fog nekünk a konzultációs felkészülésben.

2. A rendszer felkínálja a telefonos beszélgetéshez az időpontfoglalási lehetőséget. Válaszd ki mikor hívjunk.

3. Amikor eljön a választott időpont, 30 percben átbeszélheted a vállalkozásod jelenlegi helyzetét és a jövőbeli fejlesztési lehetőségeit.

4. Ha mindketten úgy érezzük, neked való a program, minden további információról tájékoztatni fogunk.

5. Ha úgy látjuk, hogy nem neked való a program, azt is kertelés nélkül megmondjuk.

6. A legrosszabb, ami történhet: kaptál ingyen néhány tippet, amivel fejleszteni tudod a vállalkozásod. Jó ajánlat?

Velünk tartasz, hogy megteremtsd a szabad vállalkozói életedet?

A helyek korlátozottak, foglald le az időpontodat most és 30 percet alatt közösen átbeszéljük, hogy neked való e a program!

Gyakran ismételt kérdések

Amíg el nem fogynak az időpontok az időpontfoglaló naptárunkban. Ha az értékes bónuszokat is szeretnéd megkapni, akkor legkésőbb március 14-én éjfélig le kell add a jelentkezésedet. Az extra bónusz a március 7-én éjfélig jelentkezőknek jár.

A megadott telefonszámodon hívni foglak a választott időpontban és megtartjuk a  30 perces szakmai konzultációt. E-mail-ben kapsz értesítést az  időpontról. Kérlek legyél elérhető a megadott időpontban, feltétlenül írd be a naptáradba!

A program néhány héten belül indul a csapattal, de már 1-2 héttel előtte megkezdjük a felkészülést és felvesszük veled a kapcsolatot.

A program élő alkalmainak dátumait hamarosan egy linken keresztül meg tudod megnézni. Szerdai napokon 13-17 óra között lesznek a találkozók és ha valamelyik nem lenne alkalmas, akkor a felvételt vissza tudod nézni.

A program díját a telefonos konzultáción beszéljük át, hogy minden részlettel pontosan tisztában legyél és élőben kérdezhess róla.

A találkozó alkalmakat  Zoom-on tartjuk, szerdánként 13-17 óra között, az első időpont hamarosan elérhető lesz. A Zárt FB csoportban felteheted az aktuális kérdéseidet és folyamatosan kapcsolatban leszünk.

A Zoom alkalmak felvételeit vissza tudod nézni,  és elérhető lesz számodra folyamatosan minden segédanyag és bónusz is.

Bankkártyás vagy átutalásos fizetési mód közül választhatsz és minden következő lépésről tájékoztatunk téged e-mailben.

Mi mindig megpróbálunk személyesen segíteni a felmerülő kérdésekben. Ha ott vagy élőben a tréning alkalmakon, elvégzed a házi feladatokat és nem látod hasznát a cégedben, akkor igyekszünk a megoldásban tovább segíteni neked. Ha továbbra sem vagy elégedett és ezt legkésőbb a második élő alkalom során jelzed felénk, akkor 100%-ban visszaadjuk az összeget neked.

SYSTEMMIND Consulting Kft.

ÁSZFAdatkezelési TájékoztatóCookie nyilatkozat 

Ügyfélszolgálat: hello@ungvarijuidt.hu