Legyél felszabadult cégvezető! Érd el a nagyobb profitot és szabadságot!

Rendszerelme 3 hónapos
szervezetfejlesztési csomag

Eljött a Te időd, hogy most egy profitot és szabadságot hozó cégfejlesztési folyamatba kezdj!

Ha tudod hová tartasz, megkapod a tudást, és van, aki úton tartson,

→  megállíthatatlan leszel!

Közel 8 év tömény cégfejelsztési tapasztalatunk, és a több, mint 100 cég fejlődési útjának összes buktatójának ismerete adja az igazán nagy értékét ennek a csomagnak!

Te hány éve vágysz már arra, hogy…

3 hónap / 12 hét / 18 óra tömény tudásmegosztás
és gyakorlati alkalmazási bemutató 1on1!

Ez az egyetlen személyes folyamatunk cégfejlesztésben, amely már
csak korlátozott számban érhető el!

Miért lesz ez jó neked?

Ha eddig még dilemmáztál, akkor most engedj meg magadnak egy új nézőpontot!

Ezt mind megkapod a csomagban:

Bónusz online tréning
3 részes online tréning videófelvétele:

időgazdálkodás

tervezés és célkitűzés

vezetői műszerfal

A csomag teljes értéke: 1 250 000Ft + ÁFA

Használd fel a kupon kódodat az egyedi 10%-os kedvezményedért!

Neked ez MOST csak 1 125 000 Ft + ÁFA

Legyél olyan vezető, aki mindig tudja
mi a következő lépés!

Nézzünk rá közösen a legnagyobb kihívásodra, és ha azt érzed, hogy most már biztosan történnie kell valaminek, akkor dönts erről Te! Mi pedig támogatunk benne!

Ne várd meg, amíg a körülmények döntenek helyetted!
Később hálás leszel magadnak ezért a döntésért, csakúgy, mint a legsikeresebb ügyfeleink!

Nézd meg mit mond egy sikeres cégvezető Hodován Róbert a velünk való közös munkáról!

Nézd mit üzennek Neked! →

“Amit kaptam a folyamat során az két külső vezetőtárs akik tényleg szintem minden helyzetben fogták a kezemet.”

“Azért tettük voksunkat a Rendszerelme folyamat mellé, mert amikor megismertük a tematikát akkor láttam azt, hogy van egy olyan módszer ami előre ki van dolgozva. Ha ezen keresztül végig megyünk, akkor el tudjuk érni azt amit kitűztünk. Ez nem jelenti azt, hogy ez teljesen lineáris volt és ne ugráltunk volna, mert egészesn a földtől elrugaszkodott igényeinket is kiszolgálták Juditék, hogy mást ne modnjak konkrétan lefejlesztettek egy komplett vállalatirányítási rendszert. Illetve egy csomó olyan más nem szokványos dolog volt a fejlesztés folyamatában, amit az elején nem gondoltam volna, de nagyon köszönöm nekik hogy sikerült személyre és cégre szabni a fejlesztési folyamatot. Amit kaptam a folyamat során az két külső vezetőtárs akik tényleg szintem minden helyzetben fogták a kezemet. Illetve sokkal nagyobb tudatosság lett jelen a cégben általuk. ” / Hodován Róbert – AVmax Kft./

“A szervezetünkben rend van. Letisztult a szervezeti ábránk a küldetésünk.”

A szervezetünkben rend van. Letisztult a szervezeti ábránk a küldetésünk. Elkészültek a folyamataink, felelősségi és helyettesíti körök. Felülvizsgálatra kerülnek folyamatosan a munkaköri leírások, folyamatszabályozásaink. Elkészültek egyszerű költség kalkulációk, pénzügyi beszámolók táblázatai. A teljesítményértékelés is bevezetésre került, mely kialakítására a munkavállalók is bevonásra kerültek. Tudatosan történik a tervezés- megvalósítás, irányítás, folyamatszabályozás. A rendszerelme a mindennapjaink része, ami mára természetes! Olyan szempontokat, gyakorlati elemeket, rendszereket lehet ez által megismerni és bevezetni, amely megkönnyíti a vezető mindennapjait. Biztonságot és tudatosságot ad! Ezen rendszer birtokában, könnyen átlátható a vállalkozás helyzete így hamarabb tud reagálni a megváltozott körülményekre, észrevenni a lehetőségeket, kihívásokat.

/Bagdi Bella – Jobb Veled a Világ alapítvány/

Sárosdi Virág a Skillo Blog Kft ügyvezetője mára már tudatosan rendezett munkakörökkel, profi és csalódásmentesített kiválasztási folyamattal és abszolút önfejlesztő vezetői csapattal rendelkezik

Sárosdi Virág a Skillo Blog Kft. ügyvezetője fél év alatt minden témában, feladatban kiemelkedően aktívan valósított meg. Nem maradt el az eredmény sem, hiszen mára már tudatosan rendezett munkakörökkel, profi és csalódásmentesített kiválasztási folyamattal és abszolút önfejlesztő vezetői csapattal rendelkezik. Virágnak így már könnyebb önmagára és a saját egyéni céljaira is fókuszálnia a vállalkozása mellett.

Azt érzem, hogy nem csak “próbálok” összeszedettebb és jobban kommunikáló vezető lenni, hanem Juditnál ott a pontos térkép, és egyszerűen csak arra kell figyelnem, hogy ne térjek le az útról, és minden rendben lesz. Hatalmas segítség, amit hétről hétre kapok Judittól! Tiszta szívemből ajánlom a közös munkát neked is, ha úgy érzed, hogy vannak napok, amikor összecsapnak a fejed felett a hullámok!

“A körülöttünk lévő káoszt egy külső szakember mindig racionálisan nézve, érzelmek nélkül képes meglátni, amire mi sokszor önmagunktól képtelenek vagyunk”

“Amit a konzultációk nyújtottak számomra az a figyelem és szakmai tudás. Rávilágított, hogy a vállalkozásom csak egy jól felépített rendszerben tud hatékony és eredményes lenni. A körülöttünk lévő káoszt egy külső szakember mindig racionálisan nézve, érzelmek nélkül képes meglátni, amire mi sokszor önmagunktól képtelenek vagyunk. Ajánlom azoknak a kezdő és gyakorlott vállalkozóknak, cégvezetőknek, akik eredményesen akarják működtetni a vállalkozásukat. A vállalkozásfejlesztés egyfajta befektetés a saját cégünk érdekében.”
/Takács Erika – RedPurse/ Kft.

Használd fel a kupon kódodat az egyedi 10%-os kedvezményedért!

MEGRENDELÉSI ŰRLAP

3 hónapos szervezetfejlesztői csomag: 1.250.000 Ft + ÁFA

10%-os kedvezménnyel
3 hónapos szervezetfejlesztői csomag: 1.125.000Ft + ÁFA

Teendőid:
1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot!
2. Fizesd ki bankkártyával vagy átutalással a 3 hónapos szervezetfejlesztési csomagot!
3. Ahhoz, hogy a csatlakozásod végleges legyen, emailben küldeni fogunk egy elektronikus szerződést, amit már csak alá kell írnod.
4. KÉSZ is vagy.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. A Barion rendszerében kell majd megadnod csak a kártyaadatokat a következő oldalon.

Kérdésed van? Segítek!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@ungvarijudit.hu e-mail címre.

100%-ig, hiszen a Barion megoldását fogod majd használni. A Barion jóideje megbízható bankkártyás fizetési szolgáltató.

A bankkártya adataidat nem nekem adod meg, hanem a Barionnak.

Természetesen! Rendelésed leadása után kiállítjuk a számládat a rendeléskor megadott adataiddal.

Gyakran ismételt kérdések

Nem, nem dolgozunk együtt minden jelentkezővel. Vannak esetek, amikor még nem mi vagyunk a szükséges támogató, ilyenkor előfordul, hogy máshoz irányítjuk a jelentkezőt.

A megrendelés beérkezése után a levélben kitöltött kérdőívek válaszai alapján megvizsgáljuk a jelentkezésedet. A választott szolgáltatástól függően számít a céged mérete, a csapatod mérete, a céged tevékenysége és a hozott kihívásod is. A döntésünkről telefonon keresztül tájékoztatunk téged és megbeszéljük az okokat is.

Részletfizetésre csak a 3 hónap vagy annál hosszabb programok, szolgáltatások esetében van lehetőség. A részletekről érdeklődj a hello@ungvarijudit.hu e-mail címen.

Egyéni konzultációkat nem tartunk személyesen, a konzultációk online, Zoom felületen zajlanak. Személyes találkozóra a csapatod fejlesztésének érdekében kerülhet sor, amelyre külön szerződéses megállapodásunk alapján van lehetőséged. Keress minket bátran ezzel kapcsolatban a hello@ungvarijudit.hu címen.

Talán olvashattad már ügyfeleim visszajelzésében, hogy a munka során vannak nehéz pillanatok és nehéz időszakok. Én úgy fogalmazok, hogy a folyamataink nem tartalmaznak kényelmi szolgáltatásokat. Mi minden alkalommal 100%-ot teszünk a konzultációkba, és te ezt akkor tudod kamatoztatni, ha Te is ennyit beleteszel. Mi sok támogatást, sablonokat és tudást adunk, de nem dolgozunk helyetted! Ez a te felelősséged!

Ha a hétről-hétre történő találkozók házi feladatait korábban elkészíted, és feltöltöd a közös felületünkre, akkor én a találkozót megelőzően átnézem, felkészülök és ezzel időt takarítunk meg a következő találkozóból. Ez egy hosszabb folyamat során akár órákat is jelenthet az én időmből, tehát igen értékes bónusz.

SYSTEMMIND Consulting Kft.

ÁSZFAdatkezelési TájékoztatóCookie nyilatkozat 

Ügyfélszolgálat: hello@ungvarijuidt.hu