Teremts pénzt minden jelöltből, akiket nem veszel fel a cégedbe!

30 perc alatt megtudhatod, hogyan takaríthatsz meg éveket és milliókat egy pofon egyszerű mégis profi kiválasztási folyamattal

A Megtérülési konzultáció egy különleges ajándék neked!

30 perces ingyenes telefonos konzultáció, ahol közösen megnézzük, hogy miért az hozza a legnagyobb eredményt a vállalkozásodban, ha elsőre a megfelelő embereket veszed fel a cégedbe

A cégvezetői szerep magányos lehet, különösen, ha úgy érzed, minden felelősség a válladon nyugszik. Ha nap, mint nap a kiégés szélén táncolsz, és egy kis segítségre vágysz a csapatod hatékonyabb kiválasztásában és irányításában, itt az idő, hogy lépj!

Ungvári Judit     Leon Frank

A konzultáció neked való, ha

Miért érdemes részt venned a díjmentes 30 perces telefonos konzultáción?

NEKED SZÓL EZ AZ AJÁNLAT

ha már nem vagy kezdő vállalkozó

Legalább 2 éve elkezdted a vállalkozásodat

ha munkatársi csapattal rendelkezel

minimum 5 fős csapatod van

ha nincs HR-es munkatársad

és a toborzás csak a te válladat nyomja

ha folyamatosan toborzol

de úgy érzed, nem a megfelelő emberket választod ki

ha fizetett álláshirdetéseket adsz fel

de az erre költött pénz, mintha csak az ablakon repülne ki

ha azt szeretnéd

hogy a kiválasztási folyamatoddal jól működő rendszereket és csapatot építs

Mire számíthatsz a konzultáción?

Ez nem egy sales hívás lesz és nem is semmitmondó csacsogás sablonokkal. Személyre szabottan veled fogunk foglalkozni, megismerjük előtte a vállalkozásod, és már kész tervvel, tippekkel állunk elő a beszélgetés során. Hidd el, célirányos kérdésekkel 30 perc is elég, hogy a leglényegesebb témákat érintsük.

Három hasznos témát is fel fogunk vetni, ezekre számíthatsz:

Ungvári Judit szervezetfejlesztő, üzleti coach;  Leon Frank tréner, coach, szervezetfejlesztő, kommunikációs szakértő

Miért érdemes ránk hallgatnod?

Személyünkben két vezetőtársat kapsz, akik számára ugyanolyan fontosak a céljaid, mint neked!

Bízunk benne, hogy hasznos tudásunk hozzád is eljut, hogy időt és energiát szabadítson fel számodra, melyet a mindennapi küzdelem helyett hamarosan a sikerek megélésére és a szabadidődre fordíthatsz.

Az elmúlt 8 évben több, mint 100 vállalkozás átfogó fejlesztésében vettünk résztTöbb ezer óra konzultáció és tréning van a hátunk mögött. Egyéni fejlesztésekben több, mint 400 kompetencia felmérés átadásával segítettük már cégek munkáját. 

8 éven át a cégek valós hétköznapi életébe költöztünk be, heti jelenléttel és segítettük át őket a vállalkozás fejlődésének kihívásain. Ezáltal a cégek működése rendezettebbé, a csapatok eredményesebbé, a vezetők pedig elégedettebbé és szabadabbá váltak.

Nekünk pedig ezektől a folyamatoktól csillog igazán a szemünk!

A konzultáció után kár így is érezhetnéd magad!

Erre számíthatsz a jelentkezés során:

  1. Miután megadod az adataidat, megjelenik még néhány kérdés a vállalkozásoddal kapcsolatban. Fontos, hogy tudd minden információt szigorúan bizalmasan kezelünk a jelentkezéseddel kapcsolatban. A később levélben érkező kérdőíveket is kérjük, mindenképp töltsd ki, mert ez segíteni fog nekünk a konzultációs felkészülésben.
  2. Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot a 30 perces konzultációra, és hamarosan küldünk róla emlékeztetőt.
  3. Amikor eljön a választott időpont, 30 percben telefonon átbeszéljük a vállalkozásod jelenlegi helyzetét és a jövőbeli fejlesztési lehetőségeit. A konzultációnak a hatékonyságunk érdekében előre tervezett menetrendje lesz.
  4. Ha mindketten úgy érezzük, hogy van olyan téma, amiben a tréningre van szükséged, akkor minden további információt megosztok veled.
  5. Ha úgy látjuk, hogy még nem tart ott a vállalkozásod, hogy külső segítségre legyen szükséged, akkor ezt is nyíltan megbeszéljük.
  6. A legrosszabb, ami történhet: kaptál ajándékba néhány tippet, amivel fejleszteni tudod a vállalkozásod. Nincs veszíteni valód!

SYSTEMMIND Consulting Kft.

ÁSZFAdatkezelési TájékoztatóCookie nyilatkozat 

Ügyfélszolgálat: hello@ungvarijuidt.hu