ONLINE MARKETING ASSZISZTENST KERESÜNK

Te leszel a következő csapattársunk? Ezen az oldalon megtalálod a pozíció részleteit és azt, hogy miért érdemes csatlakoznod hozzánk!

FELADAT: a Systemmind Consulting Kft értékesítési szövegeit fogod elkészíteni, ismertségi és kampányvideókat fogsz vágni, szerkeszteni, .....

Összefoglaló

(Ezt találod az oldalon)

Ha érdeklődsz az Online Marketing Asszisztens pozíció iránt, akkor ezen az oldalon:

  • Az elején leírtuk, hogy szerintünk milyen embert keresünk a pozícióra (szakmailag + emberileg)
  • Egy kicsit lejjebb összefoglaltuk, hogy milyen napi szintű feladatok várnak rád a pozícióban (hogy el tudd képzelni egy napodat nálunk)
  • Még lejjebb leírtuk, hogy mit nyújtunk cserébe (juttatások, lehetőségek)
  • Aztán jelentkezni tudsz majd a pozícióra (hajrá!)
  • Az oldal legalján pedig rólunk olvashatsz és megnézheted, hogy miért jó velük dolgozni (értékrend + miért vagyunk egyedülállóak Magyarországon az iparágunkban)

Milyen embert keresünk?

(szakmailag+emberileg)

Szakmailag ezt kérjük

Emberileg ezek nem jellemzők rád

Szakmailag előny lehet

Mik lesznek a napi feladataid?

Körülbelül így fogod tölteni az idődet?

30%

Az időd kb 30%-ában a szövegírási feladatokba fogunk bevonni. Változatos szövegeket készíthetsz, amelyek között biztosan lesznek értékesítési oldalak, értékesítési emailek, blogcikkek, tananyagok, közösségi média posztok és egyéb adminisztratív jellegű levelek is.

30%

Az időd kb. 30%-ában értékesítési tölcséreket gyártasz és üzemeltetsz majd. A meglévő rendszereink alapján, szinte az egész folyamat sablonizálva van és mindenben segítünk. Feladatod lesz, hogy mindent elkészíts a tölcsérek futtatásához, legyen szó szövegekről vagy képekről, riportokat készíts és javaslatokat tegyél a folyamatok fejlesztésére.

20%

Az időd kb. 20%-ában Facebook hirdetések kezelésével fogsz foglalkozni. Nem csupán értékesítési tölcsérekhez kapcsolódóan vannak futó hirdetéseink, és ezek kezelésébe is szeretnénk bevonni téged. A Facebook hirdetésekkel kapcsolatban külső szolgáltató munkájának monitorozása és statisztikák, elemzések készítése is a feladataid közé fog tartozni.

10%

Az időd kb. 10%-ában ügyfélszolgálattal és sales hívások bonyolításával fogsz foglalkozni. (nem hideghívás)

10%

Az időd kb. 10%-ában Elementor segítségével fogsz új aloldalakat (pl. feliratkozó vagy értékesítési) oldalakat készíteni. Ne aggódj, vannak meglévő oldalaink és sablonjaink, amiket segítségül tudsz hívni. Azokat csak le kell másolni és egy kis szépérzékkel szuper végeredményt tudsz csinálni. 

Milyen lehet velünk dolgozni?

Rugalmas munkabeosztásban dolgozunk

Főként az a célunk, hogy az eredmények meglegyenek, nem feltétlenül munkaidőre gyúrunk. Ha hozod az eredményeket, akkor kellő szabadságot tudunk biztosítani neked. Nem várunk el soha sem túlórát és nem is igazán támogatjuk, ha mégis szükség lenne rá, akkor azt minden esetben kompenzáljuk “csúsztatással”, azaz később kevesebbet fogsz dolgozni.

Az ember a legfontosabb

Nálunk fontos vagy egyénileg: azt akarjuk, hogy jól érzed magad közöttünk és a munkádban. Ezért mindent megteremtünk az ideális munkavégzéshez: jól megfizetjük a csapattagjainkat és minden lehetőséget rendelkezésre bocsátunk a hatékony munkához.

Top szakmai színvonal

Nyugodtan nézz körül a honlapunkon, nézd meg, hogy mit mondanak rólunk az ügyfeleink videókon. Vedd észre, hogy odafigyelünk a designra, az apróságokra, a szakmánkra meg főleg. Ugyanezt várjuk a csapattagjainktól is!

Folyamatos tanulás mindenkinek

Mi a kapitalista jellegű képzésekben hiszünk, ezért lehetőséget biztosítunk neked valamilyen könyvet / oktató anyagot / konferenciát megtanulni azért, hogy a szakmádban folyamatosan fejlődni tudj. Ez neked is és nekünk is jó – ezért biztosítani fogjuk rá az időt és lehetőséget, csak kérned kell.

Pozitívak és gyorsak vagyunk

Senki sem panaszkodik nálunk, mert mindenki tudja jól, hogy a cselekvés fogja megoldani a problémákat. Nem okoljuk a környezetet sohasem, hanem megváltoztatjuk úgy, hogy jó legyen 🙂 És bizony nem vagyunk lassúak: nyitott és proaktív elmével tevékenykedünk.

Fiatal csapat

Minden csapattagunk elég fiatal és nyitott. Egész biztos, hogy nem fogod a fejedet a falba verni megszokások és begyöpösödött módszerek miatt. Mindenki azonnal tanul és a leghatékonyabb formájában végzi a munkáját. Tőled is ezt várjuk.

Ha az alábbiak igazak rád, imádni fogsz velünk dolgozni:

Ismerj meg bennünket

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jelentkezz az Online Marketing Asszisztens pozícióra a lenti űrlapon keresztül!

Így tudsz jelentkezni:

  1. LÉPÉS: Töltsd ki a lenti rövid jelentkezési űrlapot (ne felejtsd el feltölteni az önéletrajzodat és a motivációs leveledet)
  2. LÉPÉS: A következő oldalon találni fogsz néhány kérdést, amelyen keresztül szeretnénk jobban megismerni téged. Kérlek adj ezekre választ, kb. 10 percet vesz igénybe.
  3. LÉPÉS: A következő oldalon lehetőséged lesz dönteni arról hogy elvállalod-e a pozicióhoz kiválasztott próbafeladatot – ha ezt vállalod, akkor 3 napod lesz arra, hogy elkészíts két rövidebb próbafeladatot. 
  4. LÉPÉS: Ha úgy ítéljük meg, hogy érdemes lenne jobban megismernünk egymást, akkor a következő lépés egy 15 perces telefonos interjú lesz – hívni fogunk egyből. 🙂
  5. LÉPÉS: A telefonos rész után pedig szeretnénk majd kitölteni veled egy PXT személyiség tesztet.

Mennyi időn belül jelzünk vissza?

Mindenképp kapni fogsz tőlünk emailes visszajelzést, akkor is, ha nem téged választunk. Igyekszünk a lehető leggyorsabban átnézni a jelentkezőket, de legkésőbb 1 héten belül jelzünk neked.

ide jön a Sapi vagy a Google űrlap

Ismersz valakit aki alkalmas lenne? Legyél Te a jófej ismerős és oszd meg vele ezt a karrier lehetőséget a lenti gombra kattintva! 🙂