A link máris az e-mail fiókodban van!

Köszönjük a bizalmadat! Cserében segíthetünk neked ingyen?

Te tudod, hogy mennyi pénz maradhat a zsebedben egy jól felépített kiválasztási folyamat segítségével?

30 perc alatt megtudhatod, hogyan teheted meg az első lépéseket egy jól (együtt)működő, bevételt teremtő csapat kialakítása felé

Egy különleges ajándék neked!

30 perces ingyenes konzultáció, hogy végre frusztráció, csalódás és kidobott pénz nélkül tudd bővíteni a munkatársi csapatodat!

Hatékonyabb, gyorsabb kiválasztási folyamataid segítségével akár milliós nagyságrendddel csökkennek a toborzásra fordított költségeid

A munkatársaid nem csak értik, hanem megérik egymást. Mindannyian megismeritek a saját erősségeiteket, így hatékonyabb lesz a közös munka

Helyette megtudod, hogy mire van valójában szükséged és elkezded a vállalkozói életed felszabadítását

NEKED SZÓL EZ AZ AJÁNLAT

ha már nem vagy kezdő vállalkozó

Legalább 2 éve elkezdted a vállalkozásodat

ha munkatársi csapattal rendelkezel

minimum 5 fős csapatod van

ha nincs HR-es munkatársad

és a toborzás csak a te válladat nyomja

ha folyamatosan toborzol

de úgy érzed, nem a megfelelő emberket választod ki

ha fizetett álláshirdetéseket adsz fel

de az erre költött pénz, mintha csak az ablakon repülne ki

ha azt szeretnéd

hogy a kiválasztási folyamatoddal jól működő rendszereket és csapatot építs

30 perces ingyens konzultáció, amikor csak rád figyelünk

Mire számíthatsz a konzultáción?

Ez nem egy sales beszélgetés lesz és nem is semmitmondó csacsogás sablonokkal. Személyre szabottan veled fogunk foglalkozni, megismerjük előtte a vállalkozásod, és már kész tervvel, tippekkel állunk elő a beszélgetés során. Hidd el, célirányos kérdésekkel 30 perc is elég, hogy a leglényegesebb témákat érintsük.

Három hasznos témát is fel fogunk vetni, ezekre számíthatsz:

KIKKEL FOGSZ KONZULTÁLNI?

Ungvári Judit

Leon Frank

Miért érdemes ránk hallgatnod?

Személyünkben  két vezetőtársat kapsz, akik számára ugyanolyan fontosak a céljaid, mint neked!

Bízunk benne, hogy hasznos tudásunk hozzád is eljut, hogy időt és energiát szabadítson fel számodra, melyet a mindennapi küzdelem helyett hamarosan a sikerek megélésére és a szabadidődre fordíthatsz.

Az elmúlt 8 évben több, mint 50 vállalkozás átfogó fejlesztésében vettünk részt. Több ezer óra konzultáció és tréning van a hátunk mögött. Egyéni fejlesztésekben több, mint 400 kompetencia felmérés átadásával segítettük már cégek munkáját. 

8 éven át a cégek valós hétköznapi életébe költöztünk be, heti jelenléttel és segítettük át őket a vállalkozás fejlődésének kihívásain. Ezáltal a cégek működése rendezettebbé, a csapatok eredményesebbé, a vezetők pedig elégedettebbé és szabadabbá váltak.

Nekünk pedig ezektől a folyamatoktól csillog igazán a szemünk!

LEGYEN EZ A TE 30 PERCED!

Mennyibe kerülne egy konzultáció?

Mondhatjuk úgy, hogy megfizethetlen. Ez egy olyan különleges lehetőség, ami hatalmas lendületet adhat a cégednek pénzben nem kifejezhető módon.

Miért adjuk mégis ingyen?

Célunk, hogy a vállakozóknak megmutassuk, hogy a HR folyamatok hatékony eszközökké válhatnak a cégük életében. Nem kell, hogy időt energiát és pénzt őröljenek fel.

JELENTKEZZ A SZAKMAI KONZULTÁCIÓRA!

Erre számíthatsz a jelentkezés során:

  1. Miután megadod az adataidat, megjelenik még néhány kérdés a vállalkozásoddal kapcsolatban. Fontos, hogy tudd minden információt szigorúan bizalmasan kezelünk a jelentkezéseddel kapcsolatban. A később levélben érkező kérdőíveket is kérjük, mindenképp töltsd ki, mert ez segíteni fog nekünk a konzultációs felkészülésben.
  2. Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot a 30 perces konzultációra, és hamarosan küldünk róla emlékeztetőt.
  3. Amikor eljön a választott időpont, 30 percben  online (Zoom-on) átbeszélhetjük a vállalkozásod jelenlegi helyzetét és a jövőbeli fejlesztési lehetőségeit. A konzultációnak a hatékonyságunk érdekében előre tervezett menetrendje lesz.
  4. Ha mindketten úgy érezzük, hogy van olyan téma amiben ránk van szükséged, akkor minden további információt megosztok veled.
  5. Ha úgy látjuk, hogy még nem tart ott a vállalkozásod, hogy külső segítségre legyen szükséged, akkor ezt is nyíltan megbeszéljük.
  6. A legrosszabb, ami történhet: kaptál ajándékba néhány tippet, amivel fejleszteni tudod a vállalkozásod. Nincs veszíteni valód!

Összegyűjtöttük neked a leggyakrabban előforduló kérdésekre a válaszainkat, olvasd el!

Ha pedig nem találsz választ a kérdésedre, írj nekünk a hello@ungvarijudit.hu címre és segítünk!

A konzultációt online (a Zoom-on) fogjuk megtartani. Az általad választott időpontban Judittal vagy Frankkel minden fontos elemet megbeszéltek a céges folyamataiddal kapcsolatban. 

Ha semmiképpen sem tudsz részt venni a konzultáción, akkor a regisztrációkor kapott mailben lévő linken keresztül tudod visszamondani az időpontot. Ha ez valamiért nem működne, akkor jelezd nekünk a  hello@ungvarijudit.hu e-mail címre “Konzultációs időpont törlése” tárggyal.

Lemondás esetén sajnos nem tudunk új időpontot biztosítani.

Erre a konzultációra mi fogunk inkább készülni a cégedből, azonban ha vannak olyan kérdéseid, amelyek foglalkoztatnak a céged fejlesztésével, mostani működésével kapcsolatban, azokat jó, ha összeírod. 

Csak arról gondoskodj, hogy ezt a 30 percet nyugodtan tudd eltölteni.

Először megismerjük alaposabban a vállalkozásodat és a céljaidat, majd végigvesszük azpkat a lehetőségeket, amelyekkel érdemes elkezdened a céged fejlesztését. Beszélünk a lehetőségeidről, a folyamatokról, a kulcselemekről. Átbeszéljük a félelmeidet és kérdéseidet is.

Copyright © 2024 SYSTEMMIND Consulting Kft.

ÁSZF – Adatkezelési Tájékoztató – Cookie nyilatkozat 

ügyfélszolgálat: hello@ungvarijudit.hu