KIMOZDÍTÓ KONZULTÁCIÓ

Megadom a lökést, ami a célod felé repít!

Ne várd meg, míg a körülmények egyre mélyebbre és mélyebbre taszítanak!

Ne várd meg, míg a családod már azt sem tudja ki vagy.

Tudom, hogy nehéz vállalkozóként minden szerepkörben helytállni. Tudom, hogy még éjjel is zakatol a fejed a megoldandó feladatoktól, és nem tudsz igazán kikapcsolni.

Már nem is tudod mikor volt, hogy csak úgy üldögéltetek együtt a kertben a pároddal vagy mikor tudtál úgy játszani a gyerekeddel, hogy képes voltál megélni igazán a pillanatot.

A barátokról ne is beszéljünk, ha egyáltalán maradtak még.

A vállalkozás nagyon magányos dolog tud lenni!

 

Igen. Tudom. A vállalkozás bármennyi szépség is van benne, be tudja kebelezni könnyen az embert, és csak azon veszi magát észre, hogy már semmi más nem fér el az életében ezen kívül. 

Ráadásul nagyon magányos dolog tud lenni, hiszen a barátok többsége alkalmazott, fogalma sincs a Te problémáidról, küzdelmeidről, elakadásaidról, nehézségeidről. A családoddal szintén nem tudod megbeszélni a gondjaidat. Aztán belekerülsz egy ördögi spirálba, ahol mindent magad próbálsz megoldani, és igyekszel mindenközben a felszínen maradni. De a felszín már csak valami megfoghatatlan ábránd, egyre mélyebbre kerülsz észrevétlenül.

Most kérlek nézz vissza egy kicsit…

Mióta is megy ez? Mióta ígérgeted magadnak, hogy majd a jövő héttől jobb lesz? Majd minden más lesz, csak kell még egy kis idő.
Ugye ismerős? 
Hazudsz magadnak, hazudsz a családnak. És el is hiszed. Ezért annyira nehéz kikeveredni ebből a helyzetből.

Nem lesz jobb, ha ugyanazokat a dolgokat csinálod, ami ebben az állapotban tart

Elárulom Neked, nem lesz jobb. Nem lesz jobb, ha ugyanazokat a dolgokat csinálod, ami ebben az állapotban tart

  • Nem lesz több időd.
  • Nem lesz több pénzed.
  • Nem alszol nyugodtan.

Mégis ragaszkodunk foggal-körömmel a megszokott kis dolgainkhoz, pedig pont ezek, amik ugyanott tartanak minket, a hangtalan csendben.

Nem a Te hibád! Nem mutatta meg senki, HOGYAN lehet másként élni

Nem a Te hibád, hogy most itt tartasz. Nem mondta el Neked senki, hogy lehet másként is csinálni. Nem mutatta meg senki, HOGYAN lehet másként élni. Úgy, hogy pörög a vállalkozás, de mellette van időd, egyensúlyban vagy.

Arra van szükséged, hogy kizökkentselek a jelenlegi helyzetedből

Ezért vagyunk mi itt. Ez a küldetésünk, hogy a Hozzád hasonló vállalkozóknak segítsünk megteremteni azt az életet, amire igazán vágynak. 
Ehhez pedig arra van szükséged, hogy kizökkentselek a jelenlegi helyzetedből, hogy felmérjük most hol tartasz, mik azok a problémák, amik gátolnak a megfelelő működésben, és fény derül arra is, hogy hogyan tudod leküzdeni ezeket az akadályokat lépésről lépésre.

“…néha saját magunk vagyunk a hatékonyság gátjai…”

„Cégem 22 éve életem része,minden döntést a kezemben kellett tartanom. Egy idő után viszont eljön az a pont, hogy már nem lehet mindennek megfelelni. Vezető feladatot delegálni, a céget külsősként nézni, pedig nagyon nehéz feladat, de a fejlődés érdekében elkerülhetetlen. Ehhez kellett Judit segítsége, aki rávilágított arra, hogy néha saját magunk vagyunk a hatékonyság gátjai. Kihívás volt ezt meglépni, de megérte!”

/Soós Tibor, Zenit-Auto Rent Kft./

Horváth Dávid a TDM Agrolohn Kft. ügyvezetője, fél év alatt óriásit lépett előre a vezetői időbeosztásában

“A közös munka segít rendszerezni a feladatokat, kitűzni, meghatározni célokat, és nem utolsó sorban mint az iskolában a tanárnő fontos, hogy számon is kéred ezek ledolgozását, amely előre viszi a fejlődést, fejlesztést. A PXT személyiség felmérések nagyon sokat segítenek a csapaton belüli hatékonyabb közös munka megtalálásában, kialakításában azáltal, hogy megtudjuk kinek milyen munkakör az amit szívesen csinál, vagy akár tud hatékonyan végezni.”
/Horváth Dávid, TDM Agrolohn Kft./

Ne hagyd, hogy a túlhajszoltság végleg elnyomja szenvedélyed és vállalkozói álmaidat!

Mi megértjük a problémáidat, megértünk Téged. Nem csak könyvekből gyűjtött tudásra alapozunk, hanem hosszú évek tapasztalata, számos saját- és ügyfélélmény övezi utunkat. Na meg persze rengeteg siker. 

Mondják gyakran, hogy a sikernek ára van. Valóban, de vajon mekkora árat fizetsz azért, ha nem vagy sikeres, ha maga alá gyűr a saját vállalkozásod? Gondolj csak bele! 

Az a rengeteg erőfeszítés, amit már beletettél, az a megszámlálhatatlan munkaóra, energia. Benne azokkal az órákkal is, amit a családtól, a barátoktól és saját magadtól vettél el. 

Mindezt miért? Az álmodért, hogy valóra váltsd. De nem gondoltad, hogy ennyire küzdelmes és nehéz lesz. Hiszen láttad, hogy mások az új autóval feszítenek a közösségi médiában, és luxus nyaralásokon pózolnak a családdal. Te meg idejét sem tudod mikor jutottál el nyaralni. 

A nehézségekről meg sehol sem olvastál, de hatalmas erővel csapott arcon a valóság.

Most ezért vagyunk itt, hogy kézen fogjunk és új tüzet gyújtsunk Benned!

60 perc, amikor csak Te vagy a középpontban!
→ Hozd magad lendületbe a Kimozdító konzultációval!

Ez mind a Tiéd lesz:

Mit adok számodra:

Miért lesz jó neked?

Neked való a konzultációm, ha…

Kérlek, inkább ne gyere, ha…

Hodován Róbert az AVmax Kft. ügyvezetője már felszabadult cégvezetőként éli az életét

“Egészen a földtől elrugaszkodott igényeinket is kielégítették Juditék, segítségükkel lefejlesztettünk egy komplett vállalatirányítási rendszert. Nagyon köszönjük ezt a személyre és cégre szabott fejlesztési folyamatot. Úgy érzem kaptam két külső vezetőtársat, akik minden helyzetben fogták a kezemet.”
/Hodován Róbert, AVmax Kft/

Miért érdemes ránk hallgatnod?

Személyünkben olyan két vezetőtársat kapsz, akik számára ugyanolyan fontosak a céljaid, mint neked!

Bízunk benne, hogy hasznos tudásunk hozzád is eljut, hogy időt és energiát szabadítson fel számodra, melyet a mindennapi küzdelem helyett hamarosan a sikerek megélésére és a szabadidődre fordíthatsz.

Az elmúlt 8 évben több, mint 50 vállalkozás átfogó fejlesztésében vettünk részt. Több ezer óra konzultáció és tréning van a hátunk mögött. Egyéni fejlesztésekben több, mint 400 kompetencia felmérés átadásával segítettük már cégek munkáját. 

8 éven át a cégek valós hétköznapi életébe költöztünk be– heti jelenléttel, és segítettük át őket a vállalkozás fejlődésének kihívásain. Ezáltal a cégek működése rendezettebbé, a csapatok eredményesebbé, a vezetők pedig elégedettebbé és szabadabbá váltak.

Nekünk pedig ezektől a folyamatoktól csillog igazán a szemünk!

Ungvári Judit szervezetfejlesztő, üzleti coach  Leon Frank tréner, coach

“Az első perctől kezdve érzem és tudom, hogy Judit vezetése alatt biztonságban vagyok… az egyik legjobb döntésem az életemben!

“Én szeretem a kihívásokat és a nagy álmokat, amikor eljött a következő nagy lehetőség az életemben nem tudtam, hogyan fogom megugrani azt. Aztán egy napon Judit személye egyszer csak betoppant az életembe a legjobb időben. Az első érzés amit kiemelek, a biztonság. Az első perctől kezdve érzem és tudom, hogy Judit vezetése alatt biztonságban vagyok. Figyel a döntéseimre, ahol kell javasol, egyszerű és gyors megoldásaival segíti munkámat. Minden alkalommal lenyűgöz, hogy a megfelelő tudás micsoda precizitással és alázattal párosul. Tisztánlátása és függetlensége, türelme és egyben lazasága fontos értékek számomra. Csak ajánlani tudom Juditot, az egyik legjobb döntésem az életemben!”
Nagy Orsolya – Orshee Mester ThetaHealer

 “…érzelmek nélkül képes meglátni, amire mi sokszor önmagunktól képtelenek vagyunk.”

“Amit a konzultáció nyújtott számomra az figyelem és szakmai tudás. Rávilágított, hogy a vállalkozásom csak egy jól felépített rendszerben tud hatékony és eredményes lenni. A körülöttünk lévő káoszt egy külső szakember mindig racionálisan nézve, érzelmek nélkül képes meglátni, amire mi sokszor önmagunktól képtelenek vagyunk. Ajánlom azoknak a kezdő és gyakorlott vállalkozóknak, cégvezetőknek, akik eredményesen akarják működtetni a vállalkozásukat. A vállalkozásfejlesztés egyfajta befektetés a saját cégünk érdekében.”
Takács Erika – RedPurse Kft.

“Ajánlom a Juditék megoldásait azon cégvezetőknek, akik a legjobb embereket szeretnék megtalálni a cégükbe, mindezzel időt, energiát és pénzt szeretnének megtakarítani és akik saját vezetői működésük fejlesztése iránt is érdeklődnek.”

“Judittal egy üzleti rendezvényen ismerkedtünk meg, épp jókor, mert aktuálissá vált cégünk utódlásának kérdésköre. Mint megtudtuk létezik egy remek eszköz, amellyel fel tudtuk mérni vezetőink legfontosabb jellemzőit, ami az eddigi sikerünk kulcsa volt. Már ennek ismeretében kezdtük meg az utódaink keresését. A felmérés alapján ráismertünk a vezetői erősségeinkre és, hogy a csapatban hogyan támogathatjuk egymást a leghatékonyabban . Az utódaink megtalálásánál ugyan ezt a mérőeszközt használjuk, aminek segítségével már gyorsabban és határozottabban tudunk dönteni. Nagy segítség, hogy a pozícióra, ideális munkatárs leírását előre megkapjuk amelyet a jövőben is hasznosíthatunk. Biztos vagyok benne, hogy Judit segítségével meggyorsíthatjuk ideális vezetőink megtalálását és jelentős kockázatot és költséget takarítunk meg, hogy még a felvétel előtt alaposan megismerjük leendő munkatársainkat. Ajánlom a Juditék megoldásait azon cégvezetőknek, akik a legjobb embereket szeretnék megtalálni a cégükbe, mindezzel időt, energiát és pénzt szeretnének megtakarítani és akik saját vezetői működésük fejlesztése iránt is érdeklődnek.”
/Sas Gábor, Rosas Logisztikai Kft/

Engedj meg magadnak egy új nézőpontot!
Legyél olyan vezető, aki mindig tudja mi a következő lépés!

Nézzünk rá közösen a legnagyobb kihívásodra, és ha azt érzed, hogy most már biztosan történnie kell valaminek, akkor dönts erről Te! Mi pedig támogatunk benne!

Ne várd meg, amíg a körülmények döntenek helyetted!
Később hálás leszel magadnak ezért a döntésért!

Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot!
2. Fizesd ki bankkártyával vagy átutalással a megvalósító programot!
3. Ahhoz, hogy a csatlakozásod végleges legyen, emailben küldeni fogunk egy elektronikus szerződést, amit már csak alá kell írnod.
4. KÉSZ is vagy.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. A Barion rendszerében kell majd megadnod csak a kártyaadatokat a következő oldalon.

Kérdésed van? Segítek!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@ungvarijudit.hu e-mail címre.

100%-ig, hiszen a Barion megoldását fogod majd használni. A Barion jóideje megbízható bankkártyás fizetési szolgáltató.

A bankkártya adataidat nem nekem adod meg, hanem a Barionnak.

Természetesen! Rendelésed leadása után kiállítjuk a számládat a rendeléskor megadott adataiddal.

SYSTEMMIND Consulting Kft.

ÁSZFAdatkezelési TájékoztatóCookie nyilatkozat 

Ügyfélszolgálat: hello@ungvarijuidt.hu