Most EXTRA kedvezménnyel lehet a Tiéd!

nap
óra
perc

FELSZABADULT CÉGVEZETŐ
ONLINE TRÉNING
TÚLTERHELT CÉGVEZETŐKNEK

Hogyan teremts a cégedbe motivált embereket és profi rendszereket, amelyekkel végleg kiszállhatsz a mókuskerékből?

Gyakorlatias 3 részes élő online tréningünk
pont ebben támogat Téged!

Ahhoz, hogy jobban menjen a vezetés, és minden a tervek szerint haladjon, ezekre lesz szükséged:

MOTIVÁLT MUNKATÁRSAK
PROFI VÁLLALKOZÓI KÖRNYEZET, MINT A “NAGYOKNÁL”
MŰKÖDŐ CÉGES RENDSZER
STRESSZMENTESEN FEJLŐDŐ VEZETŐ
SOK-SOK PROFIT

Tudom, most az motoszkál a fejedben, hogy hogyan válj sikeres cégvezetővé/vállalkozóvá anélkül, hogy még többet és még keményebben dolgoznál. Mindezt motivált munkatársak, növekvő profit, csökkenő stressz és örömteli munkahelyi légkör mellett.

EZZEL A TRÉNINGGEL ÁTALAKÍTHATOD A VÁLLALKOZÓI ÉLETEDET, ÉS TE IS ELÉRHETED MINDEZT!

PONT NEKED SZÓL EZ AZ AZONNAL HASZNÁLHATÓ, MŰKÖDŐ MEGOLDÁSOKAT HOZÓ TRÉNING, HA:

NEM A TE HIBÁD, HA MOST NEM LÁTOD AZ UTAT A SZABAD ÉLETEDHEZ

Jól tudom, hogy már millió könyvet elolvastál, így már Te is tudod, hogy bár rendkívül hasznosak, de egy könyvtárnyi könyv is kevés lenne ahhoz, hogy minden fontos információt magadba szívj, ami ahhoz kell, hogy kialakítsd a stresszmentes életedet úgy, hogy közben pörög a vállalkozás, és elégedett vagy. Egyrészt fizikai képtelenség, hisz pont időből van a legkevesebb, másrészt miért is tennéd, ha már ezeket a köröket más lefutotta helyetted.

Elolvasta, kitapasztalta, gyakorlatban tesztelte.
HELYETTED….

Azt is jól tudom, hogy már számos tanfolyamon részt vettél, mégis egyhelyben toporogsz. Tréningből is van ezer féle, de nincs arra kapacitás, hogy minden területen elvégezzünk egyet. Ráadásul sokszor csakis az elméletre helyezik a hangsúlyt, pedig Neked az a fontos, hogy egyből alkalmazni is tudd a tanultakat. 

Gyorsan, hatékonyan, minél kevesebb idő alatt.

Most összeválogattunk Neked egy olyan gyakorlati tudáscsomagot, amely nélkül elképzelhetetlen a hatékony vállalkozásfejlesztés.

Semmi rizsa, csak vegytiszta
gyakorlati tudás és eredmények

Vegytiszta gyakorlati tudást kapsz, megvalósítói tapasztalattal, hogy végig is csináld!

Mert ez a legfontosabb!

Mi nem azt akarjuk, hogy egy újabb anyag porosodjon a többi mellett, hanem, hogy eredményeket érj el!

A tudáscsomag már bizonyított, cégek sikertörténetei kövezik az útját.

Hodován Róbert az AVmax Kft. ügyvezetője már felszabadult cégvezetőként éli az életét

Hodován Róbert az AVmax Kft. ügyvezetője már felszabadult cégvezetőként éli az életét. Ő az, aki sorról sorra végigment az általunk tanított módszertanon és a csapata teljes bevonásával elérte azt is, hogy a felelősségvállaló és proaktív kollégák önállóan és önfejlesztő módon működjenek a cégében.

Egészen a földtől elrugaszkodott igényeinket is kielégítették Juditék, segítségükkel lefejlesztettünk egy komplett vállalatirányítási rendszert. Nagyon köszönjük ezt a személyre és cégre szabott fejlesztési folyamatot. Úgy érzem kaptam két külső vezetőtársat, akik minden helyzetben fogták a kezemet.

Dorogi Andrea, a Valdor Art Kft ügyvezetője ma már biztos lehet benne, hogy nem érik meglepetések

Dorogi Andrea a Valdor Art Kft. ügyvezetőjének már nem fáj a feje attól, hogy a felvétel előtt nem ismeri eléggé a munkatársait. Ma már biztos lehet benne, hogy nem érik meglepetések és csak olyan emberek vannak a csapatában akik az ő vezetői stílusához is illeszkednek.

Amikor új munkaerőt keresünk Juditot mindig megkérjük a PXT elkészítésére. Egyszer előfordult, hogy Judit nem javasolt valakit felvenni mi mégis megtettük… Fél év szívást, fölösleges betanítás és egy csomó költséget jelentett… Szóval érdemes Juditra hallgatni, ha munkaerő felvételben, csapat összekovácsolásában gondolkodik valaki.

Horváth Dávid a TDM Agrolohn Kft. ügyvezetője, fél év alatt óriásit lépett előre a vezetői időbeosztásában

Horváth Dávid a TDM Agrolohn Kft. ügyvezetője, aki fél év alatt óriásit lépett előre a vezetői időbeosztásában, a halogatott teendői beütemezésében, az átadható feladatai delegálásában és abban, hogy végre precízen és rendszeresen átlássa a cége pénzügyeit.

A közös munka segít rendszerezni a feladatokat, kitűzni, meghatározni célokat, és nem utolsó sorban mint az iskolában a tanárnő fontos, hogy számon is kéred ezek ledolgozását, amely előre viszi a fejlődést, fejlesztést. A PXT személyiség felmérések nagyon sokat segítenek a csapaton belüli hatékonyabb közös munka megtalálásában, kialakításában azáltal, hogy megtudjuk kinek milyen munkakör az amit szívesen csinál, vagy akár tud hatékonyan végezni.

Ahhoz, hogy Te is ilyen eredményeket érj el, a három kulcs téma, amire szükséged lesz:

Hogyan válhatsz kiváló szakemberből, sikeres vállalkozóból szabad vezetővé?

Hogyan válhat győztes profittermelő csapattá egy munkatársi gárda, miközben jól is érzik magukat?

Hogyan adhatod ki és kérheted számon a feladatokat anélkül, hogy órákat görcsölnél ezen naponta?

Ebben mind segíteni fogunk neked:

Miért érdemes ránk hallgatnod?

Személyünkben olyan két vezetőtársat kapsz, akik számára ugyanolyan fontosak a céljaid, mint neked!

Bízunk benne, hogy hasznos tudásunk hozzád is eljut, hogy időt és energiát szabadítson fel számodra, melyet a mindennapi küzdelem helyett hamarosan a sikerek megélésére és a szabadidődre fordíthatsz.

Az elmúlt 7 évben több, mint 50 vállalkozás átfogó fejlesztésében vettünk részt. Több ezer óra konzultáció és tréning van a hátunk mögött. Egyéni fejlesztésekben több, mint 400 kompetencia felmérés átadásával segítettük már cégek munkáját. 

7 éven át a cégek valós hétköznapi életébe költöztünk be- heti jelenléttel, és segítettük át őket a vállalkozás fejlődésének kihívásain. Ezáltal a cégek működése rendezettebbé, a csapatok eredményesebbé, a vezetők pedig elégedettebbé és szabadabbá váltak.

Nekünk pedig ezektől a folyamatoktól csillog igazán a szemünk!

Ungvári Judit szervezetfejlesztő, üzleti coach  Leon Frank tréner, coach

 “…azt adta amit vártam, inspiráló és gondolatébresztő, igazi lökést adott és irányt mutatott”

„Keveset találkozom hozzád hasonló pozitív gondolkodású, tudatos, képzett vállalkozóval. A szakmai tudásod elismerést érdemel, látható hogy rengeteg munka van mögötted. Hamar felismered mire van szüksége az embernek és azonnali választ adsz rá. A konzultáció azt adta amit vártam, inspiráló és gondolatébresztő, igazi lökést adott és irányt mutatott. Köszönöm.”

Demeter Gábor Gorlaga Kft.

Te sem szeretsz várni és eredményeket akarsz?

→ AZONNAL HASZNÁLHATÓ, MŰKÖDŐ MEGOLDÁSOK

Gyere el az online tanfolyamra és legyél ELFOGLALT vezető helyett HATÉKONY vezető!

Sárosdi Virág a Skillo Blog Kft ügyvezetője mára már tudatosan rendezett munkakörökkel, profi és csalódásmentesített kiválasztási folyamattal és abszolút önfejlesztő vezetői csapattal rendelkezik

Sárosdi Virág a Skillo Blog Kft. ügyvezetője fél év alatt minden témában, feladatban kiemelkedően aktívan valósított meg. Nem maradt el az eredmény sem, hiszen mára már tudatosan rendezett munkakörökkel, profi és csalódásmentesített kiválasztási folyamattal és abszolút önfejlesztő vezetői csapattal rendelkezik. Virágnak így már könnyebb önmagára és a saját egyéni céljaira is fókuszálnia a vállalkozása mellett.

Azt érzem, hogy nem csak “próbálok” összeszedettebb és jobban kommunikáló vezető lenni, hanem Juditnál ott a pontos térkép, és egyszerűen csak arra kell figyelnem, hogy ne térjek le az útról, és minden rendben lesz. Hatalmas segítség, amit hétről hétre kapok Judittól! Tiszta szívemből ajánlom a közös munkát neked is, ha úgy érzed, hogy vannak napok, amikor összecsapnak a fejed felett a hullámok!

A HÁROM TÉMA, AMELY NÉLKÜLÖZHETETLEN A
SIKERES VÁLLALKOZÁSHOZ

Mitől válhatsz sikeres vállalkozóból “jó vezetővé”?

MITŐL VÁLHAT A SIKERES CSAPATOD GYŐZTESSÉ?

MITŐL VÁLNAK A FELADATOK STRESSZMENTESSÉ?

Ki lehet hagyni a tréninget, csak nem érdemes, mert mi már tudjuk mit veszítesz vele, ha most nem lépsz…

Honnan ismerheted fel azt, hogy ezek a témák a legfontosabbak számodra is?

Neked hány pipád lett, őszintén?

Ugye tudod, ha akár egyetlen egy is, akkor az online kurzuson a helyed, nincs mire várni, mert ez csak rosszabb lesz… Hidd el, nem csak úgy mondom, hanem hosszú évek tapasztalatából tudom. Aki nem lép, halogat, sajnos ezek a problémák maga alá temetik és eljön a pont, hogy már késő és feladja. Te ne várd meg! Legyél végre az, aki irányítja a hajót, akkor is, amikor csapkodnak a hullámok a feje felett.
A jó hírem, hogy ha részt veszel a tréningen, egyre ritkábban kell azokkal a hullámokkal vívnod.

Az 3 alkalmas online tréning élő élményén túl még ez is a Tiéd lehet:

Megfelelő ember a megfelelő helyen élő online interaktív workshop

Időpont: 2023. augusztus 9. 13:00 óra (felvétel készül így bármikor vissza nézheted) A workshop során egy profi Csalódásmentes Csapatbővítési HR folyamatot kapsz kézhez.

ÉRTÉKE: 65 000FT

ProfileXT kompetencia felmérés csoportos online átadással

Időpont: 2023. augusztus 16. 13:00 óra (felvétel készül így bármikor vissza nézheted) A személyiségtesztek nagyágyúja, az ügyfeleink kedvence, egy igazi iránytű a vezetői életedhez. A teljes személyiségedről kapsz egy térképet, hogy végre megismerd a saját karakteredet és egyben a vezetői stílusodat.

ÉRTÉKE: 65 000FT

Jászberényi Ivett az Optitax Számviteli Kft. ügyvezetőjének

nagysikerű Optitax Pénzügyi Nap egész napos képzésének felvétele

ÉRTÉKE: 25 000FT

OkosSzámok Pénzügyi nyilvántartó és elemző táblázat

Xls formátumú cégre szabható iktató és a összesítő tábla, hogy vezetőként naprakész információid legyenek a cégedről. Akkor lesz igazán hasznos, ha most még nem látod át a pénzügyeidet és azonnali megoldást keresel akár visszamenőleg is.

ÉRTÉKE: 30 000FT

Amit mindegyik csomaghoz megkapsz:

Garanciák a tréninghez

100% pénzvisszafizetési garancia

Hiszünk abban, amit csinálunk, és biztosak vagyunk az értékben, amit adunk. Ha az első online tréning alkalom után, amelyen személyesen részt veszel, úgy gondolod, hogy nem tudunk újat adni neked, akkor visszafizetjük a tréning árát.

Önazonos cégvezető garancia

 Semmiképp sem kérjük, hogy a személyiségeddel ellentétesen működj, és gyökeresen változz meg ahhoz, hogy sikeres és szabad cégvezető legyél.

Szakzsargon mentes garancia

Nem fogunk ok nélkül HR-es vagy multis szakkifejezésekkel dobálózni anélkül, hogy pontosan el ne mondanánk a jelentését, és miért fontos.

Műhelymunka garancia

A  legtöbbször nem az elméleti tudásodon múlik a megvalósításod. Arra is figyelni fogunk, hogy a cselekvési terved is a kezedben legyen a tréningek után.

Gondolom már kíváncsi vagy, hogy ez a rengeteg érték pontosan mennyiért is lehet a Tiéd?

Neked mennyit érne meg, ha:

Nézzük a csomagokat.
Annyit elárulok előre, hogy most szemtelenül kedvező áron kapod meg!

ALAP CSOMAG

Értéke: 160 000Ft
Ára: 69 900Ft + ÁFA

EXTRA CSOMAG

Értéke: 225 000Ft
Ára: 89 900Ft + ÁFA

V.I.P. CSOMAG

Értéke: 345 000Ft
Ára: 189 900Ft + ÁFA

Válaszd azt a csomagot amelyben minden benne van, amire szükséged van!

El vagyok havazva, nekem nincs időm tréningen üldögélni…

→ Csinálj magadnak lényegesen több időt a tréning segítségével!

Évek óta elhiszed, hogy erre nincs időd és mégsem lett jobb a helyzet. Nem gondolod, hogy itt az ideje végre megváltoztatni az erről való gondolkodásodat?

El sem tudod képzelni, mennyi időd szabadulna fel, ha végre megszüntetnéd a főbb problémáid okait.

Mennyi alkotó erőd és kreativitásod lenne, ha nem kellene az embereid gondjaival vesződni napi szinten.

Mindössze 9 óra időbefektetéssel most egy önfejlesztő csapat útjára terelheted a teljes cégedet. Jól hangzik, ugye?

Itt nem időt veszítesz, hanem egy minimális befektetéssel időt nyersz. Sokkal több időt. Gondolj csak bele mennyi mindent fogsz tudni csinálni, amire most nem marad 1 perced sem.

Igazán nincs veszíteni valód, mert mi vállaljuk a garanciát, neked csak ott kell lenned, és megtenned amit szükséges. Megegyeztünk?

“Nem a céljaid szintjére emelkedsz fel, hanem a rendszered szintjére ereszkedsz le!”

James Clear

“Ajánlom a Juditék megoldásait azon cégvezetőknek, akik a legjobb embereket szeretnék megtalálni a cégükbe, mindezzel időt, energiát és pénzt szeretnének megtakarítani és akik saját vezetői működésük fejlesztése iránt is érdeklődnek.”

Sas Gábor a Rosas Logisztikai Kft. ügyvezetője abszolút önfejlesztő és haladó gondolkodásával már évekkel az utódolási projekt aktív megkezdése előtt elindította az erre való felkészülést a vezetői csapatával együtt. Saját és egymás kulcs kompetenciáinak felismerésével sokkal dinamikusabb a csapatmunka és az utódlás projekt egy biztonságos és kiszámítható menetrend szerint zajlott le.

“Judittal egy üzleti rendezvényen ismerkedtünk meg, épp jókor, mert aktuálissá vált cégünk utódlásának kérdésköre. Mint megtudtuk létezik egy remek eszköz, amellyel fel tudtuk mérni vezetőink legfontosabb jellemzőit, ami az eddigi sikerünk kulcsa volt. Már ennek ismeretében kezdtük meg az utódaink keresését. A felmérés alapján ráismertünk a vezetői erősségeinkre és, hogy a csapatban hogyan támogathatjuk egymást a leghatékonyabban . Az utódaink megtalálásánál ugyan ezt a mérőeszközt használjuk, aminek segítségével már gyorsabban és határozottabban tudunk dönteni. Nagy segítség, hogy a pozícióra, ideális munkatárs leírását előre megkapjuk amelyet a jövőben is hasznosíthatunk. Biztos vagyok benne, hogy Judit segítségével meggyorsíthatjuk ideális vezetőink megtalálását és jelentős kockázatot és költséget takarítunk meg, hogy még a felvétel előtt alaposan megismerjük leendő munkatársainkat. Ajánlom a Juditék megoldásait azon cégvezetőknek, akik a legjobb embereket szeretnék megtalálni a cégükbe, mindezzel időt, energiát és pénzt szeretnének megtakarítani és akik saját vezetői működésük fejlesztése iránt is érdeklődnek.”

Már egy tucat tréningen voltam, de nem működött.

-> Bevált, működő módszerek, tapintható eredmények

Elhiszem, hogy csalódott vagy a korábbi rossz tapasztalataid miatt. Tisztában vagyok vele, hogy sok tréning sajnos csak mutatóba készül, és nem lehet velük elérni kimagasló eredményeket. Sőt, van, hogy semmilyet.

Viszont azt is tudom, hogy mi mit tettünk bele ebbe a tréningbe. Hány év tapasztalatát, mennyi munkát. Tudjuk, mi az, ami működik, mi az, ami nem. Nem a neten olvastuk vagy a televízióban hallottuk, hanem ott vagyunk a mélyében, folyamatosan dolgozunk vállalkozókkal, cégvezetőkkel.

Ügyfeleink sikerei a bizonyítékok rá, hogy ha valaki belevág és csinálja, akkor tapintható eredményeket lehet elérni. Ne hagyd, hogy a múltbéli berögződések és tapasztalások pont az elől vágják el az utad, ami elhozhatja neked végre a régóta várt sikert és nyugalmat.

Épp elég pénzt költök el már amúgy is, nem akarom tetézni

→ Keress több pénzt kevesebb idő alatt a tréning hatására

Tudom, hogy rengeteg pénz megy el folyamatosan a vállalkozásra, az életre. Ráadásul minden egyre drágább. Pont ezért nagyon nem mindegy, hogy hova is tesszük a pénzt. Ez egy befektetés a cégedbe és egyben önmagadba, aminek a hatására több pénzt fogsz tudni kevesebb idő alatt megkeresni.

Gondolj csak bele mennyi mindenre szórsz el egy ekkora összeget. Abban is biztos vagyok, ha most olvasod ezt az oldalt, akkor nem vagy elégedett a helyzeteddel és változást szeretnél végre. Tisztában vagy vele, hogy valamit máshogy kellene csinálni, már-már rá is nyomtál a gombra, hogy kéred a tréninget, de a kisördög suttog a füledbe, és próbál eltántorítani. Ne engedd neki! Mert egy biztos, ha nem változtatsz, akkor semmi nem fog változni. A régi menetrend szerint fog minden zajlani ezentúl is. Lehetséges, hogy most úgy érzed erőre kaptál az olvasottak miatt, de holnapra mindez a ködbe vész, ha nem cselekszel. Mi már mindent kitapasztaltunk, felépítettünk, teszteltük rengeteg ügyfelünkön is. Hidd el, nincs mire várni. Nem lesz jobb holnap, se jövő hónapban, se egy év múlva, csak ha teszel érte.

Ráadásul most tengernyi értéket kapsz meg töredék áron. És ami a legfontosabb, pont azt kapod, amire szükséged van. Vágj bele még most! Dönts a stresszmentes jövődről, a több pénzről és időről! A halogatás csak további halogatást szül és még nagyobb káoszt.

“…tanulhatunk, de én inkább fizetek annak aki már tudja”

Torday Piroska a Torday Corporation cégcsoport ügyvezetője, aki csapatával közösen elhozta az Otthon Centrum Év Irodavezetője díját 2022 évben. Piros az a cégvezető, aki nem elégszik meg azzal a kihívással, hogy fejlessze a vállalkozását, hanem folyamatosan képzi és tréneli magát az élete szinte minden területén jelentős eredményeket elérve. Legyen szó a csapatának építéséről, az ő vezetői készségeiről vagy épp az életmódváltásáról.

“El tudunk jutni saját önerőből egy bizonyos fokig, aztán tanulhatunk, de én inkább fizetek annak aki már tudja. Abban hiszek, hogy kell a támogatás. Nekem ezért van személyi edzőm és ezért van szervezetfejlesztőm is. Judit már a második növekedési ugrásban segít. És egyben a magánéletemben is támogatnak hiszen mi családi vállalkozásként a férjemmel együtt fejlődünk.”

Mónika és Tibor már döntött:

“lényegesen több időm jut, kreatív és vezetői feladatokra.”

Úgy látom a megfelelő kollégák kiválasztásával, betanításukkal, megtartásukra kidolgozott módszerekkel, és a Judit szemléletével hatékonnyá tesszük a munkát, átláthatóbbá a folyamatokat, így cégvezetőként már lényegesen több időm jut, kreatív és vezetői feladatokra.”

/Bata Mónika ügyvezető/

“…néha saját magunk vagyunk a hatékonyság gátjai…”

„Cégem 22 éve életem része,minden döntést a kezemben kellett tartanom. Egy idő után viszont eljön az a pont, hogy már nem lehet mindennek megfelelni. Vezető feladatot delegálni, a céget külsősként nézni, pedig nagyon nehéz feladat, de a fejlődés érdekében elkerülhetetlen. Ehhez kellett Judit segítsége, aki rávilágított arra, hogy néha saját magunk vagyunk a hatékonyság gátjai. Kihívás volt ezt meglépni, de megérte!”

/Soós Tibor, Zenit-Auto Rent Kft./

Még mindig itt vagy és még nem foglaltad le a helyedet? Mire vársz még?

Hány hónapig akarod még görgetni magad előtt a feladatokat, és vágni magad alatt a fát? Most töredék áron a Tiéd lehet a tréning, gyorsan csapj le rá, mert csak pár napod van!

Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot!
2. Fizesd ki bankkártyával vagy átutalással a megvalósító programot!
3. Ahhoz, hogy a csatlakozásod végleges legyen, emailben küldeni fogunk egy elektronikus szerződést, amit már csak alá kell írnod.
4. KÉSZ is vagy.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. A Barion rendszerében kell majd megadnod csak a kártyaadatokat a következő oldalon.

Kérdésed van? Segítek!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@ungvarijudit.hu e-mail címre.

100%-ig, hiszen a Barion megoldását fogod majd használni. A Barion jóideje megbízható bankkártyás fizetési szolgáltató.

A bankkártya adataidat nem nekem adod meg, hanem a Barionnak.

Természetesen! Rendelésed leadása után kiállítjuk a számládat a rendeléskor megadott adataiddal.

Gyakran ismételt kérdések

Ez egy kivételes ajánlat, ezen az áron, ennyi bónusszal, később változnak a feltételek.

E-mailben kapsz értesítést tőlünk a vásárlásoddal kapcsolatban. Érkezik egy megerősítő üzenet, amelyben küldjük a pontos részleteket (időpontok, információk) és a bónuszaidat is elküldjük. Az online tréning időpontok előtt pedig küldünk emlékeztető leveleket, hogy le ne maradj.

A legelső alkalom 2023. július 19. szerdán 13 órakor kezdődik és minden alkalommal a Zoom szoftver segítségével találkozunk egy online meeting formájában.

A élő alkalmaink dátumait ezen a linken éred el. Szerdai napokon 1 alkalom kivételével 13-16 óra között lesznek a tréningek és ha valamelyik nem lenne alkalmas, akkor a felvételt bármikor vissza tudod nézni.

A találkozó alkalmakat  Zoom-on tartjuk, szerdánként 13-16 óra között (1 alkalom lesz délelőtt 10 órától). Lesz egy Zárt FB csoportban amelyben felteheted az aktuális kérdéseidet és folyamatosan kapcsolatban leszünk.

A Zoom alkalmak felvételeit vissza tudod nézni, és elérhető lesz számodra folyamatosan minden segédanyag és bónusz is.

Bankkártyás vagy átutalásos fizetési mód közül választhatsz és minden következő lépésről tájékoztatunk téged e-mailben.

Mi mindig megpróbálunk személyesen segíteni a felmerülő kérdésekben. Ha ott vagy élőben a tréning alkalmakon, elvégzed a házi feladatokat és nem látod hasznát a cégedben, akkor igyekszünk a megoldásban tovább segíteni neked. Ha továbbra sem vagy elégedett és ezt legkésőbb a második élő alkalom során jelzed felénk, akkor 100%-ban visszaadjuk az összeget neked.

SYSTEMMIND Consulting Kft.

ÁSZFAdatkezelési TájékoztatóCookie nyilatkozat 

Ügyfélszolgálat: hello@ungvarijuidt.hu