Most EXTRA kedvezménnyel lehet a Tiéd!

nap
óra
perc

FELSZABADULT CÉGVEZETŐ ONLINE TRÉNING

avagy
HR mentőöv problémákban úszó cégvezetőknek

Hogyan szüntetsd meg az emberekkel kapcsolatos problémákat a cégedben, és szabadíts fel időt és energiát a magas szintű vezetői feladataidra?

Gyakorlatias 3 részes online tréningünk
pont ebben támogat Téged!

Neked szól ez a gyakorlatias 3 alkalmas tréningsorozat, ha ezek közül akár 1 is igaz Rád!

Vállalkozóként szabad életre vágytál, de most úgy érzed betemet a mindennapi tűzoltás és a saját céged rabszolgája lettél?

Valószínűleg eljutottál már arra a pontra, hogy végleg fel akarod számolni a helyzetet a cégedben…

Ha felismerted, akkor most végre abba is hagyhatod ezt a működést és mi fogunk támogatni ebben!

Ahhoz, hogy végre rendben legyen a vezetői életed, ezekre lesz szükséged:

EGY TÉNYLEG MŰKÖDŐ CSAPATBŐVÍTÉSI HR FOLYAMATRA
RENDEZETT MUNKA- ÉS FELELŐSSÉGI KÖRÖKRE
HATÉKONY FELADAT- MENEDZSMENT ÉS DELEGÁLÁSI MÓDSZEREKRE
MAGAS SZINTŰ, ŐSZINTE BELSŐ KOMMIUNIKÁCIÓRA
FEJLESZTŐI SZEMLÉLETRE

Ezzel a tréninggel átalakíthatod a kritikus fontosságú működést a cégedben, és ez minden területen javítani fogja az eredményeiteket!

NEM A TE HIBÁD, HA MOST NEM LÁTOD AZ UTAT A SZABAD ÉLETEDHEZ

Jól tudom, hogy már millió könyvet elolvastál, így már Te is tudod, hogy bár rendkívül hasznosak, de egy könyvtárnyi könyv is kevés lenne ahhoz, hogy minden fontos információt magadba szívj, ami ahhoz kell, hogy kialakítsd a stresszmentes életedet úgy, hogy közben pörög a vállalkozás, és elégedett vagy. Egyrészt fizikai képtelenség, hisz pont időből van a legkevesebb, másrészt miért is tennéd, ha már ezeket a köröket más lefutotta helyetted.

Elolvasta, kitapasztalta, gyakorlatban tesztelte.
HELYETTED….

Azt is jól tudom, hogy már számos tanfolyamon részt vettél, mégis egyhelyben toporogsz. Tréningből is van ezer féle, de nincs arra kapacitás, hogy minden területen elvégezzünk egyet. Ráadásul sokszor csakis az elméletre helyezik a hangsúlyt, pedig Neked az a fontos, hogy egyből alkalmazni is tudd a tanultakat. 

Gyorsan, hatékonyan, minél kevesebb idő alatt.

Jó helyen vagy, ha...

Most összeválogattunk Neked egy olyan gyakorlati tudás és módszercsomagot, amellyel hosszú távon elkerülheted a HR buktatókat és magasabb szintre emelheted a céged működését.

Semmi felesleges mellébeszélés, csak vegytiszta, bevált gyakorlati eszközök és módszerek
a Te eredményedért!

Válogatott gyakorlati támogató tudást kapsz, megvalósítói tapasztalattal, hogy ezennel végig is csináld!

Ez lesz benne a legértékesebb!

Ez a tréninganyag nem a laptopod tárhelyét gazdagítja majd és nem egy sokadik könyv lesz a polcodon. Itt most valódi változásokat eszközölhetsz, akár már a tréning másnapján. Az alkalmakon élőben dolgozunk majd és kérdezhetsz is! 

A tudáscsomag már bizonyított, cégek sikertörténetei kövezik az útját.

Hodován Róbert az AVmax Kft. ügyvezetője már felszabadult cégvezetőként éli az életét

Hodován Róbert az AVmax Kft. ügyvezetője már felszabadult cégvezetőként éli az életét. Ő az, aki sorról sorra végigment az általunk tanított módszertanon és a csapata teljes bevonásával elérte azt is, hogy a felelősségvállaló és proaktív kollégák önállóan és önfejlesztő módon működjenek a cégében.

Egészen a földtől elrugaszkodott igényeinket is kielégítették Juditék, segítségükkel lefejlesztettünk egy komplett vállalatirányítási rendszert. Nagyon köszönjük ezt a személyre és cégre szabott fejlesztési folyamatot. Úgy érzem kaptam két külső vezetőtársat, akik minden helyzetben fogták a kezemet.

Dorogi Andrea, a Valdor Art Kft ügyvezetője ma már biztos lehet benne, hogy nem érik meglepetések

Dorogi Andrea a Valdor Art Kft. ügyvezetőjének már nem fáj a feje attól, hogy a felvétel előtt nem ismeri eléggé a munkatársait. Ma már biztos lehet benne, hogy nem érik meglepetések és csak olyan emberek vannak a csapatában akik az ő vezetői stílusához is illeszkednek.

Amikor új munkaerőt keresünk Juditot mindig megkérjük a PXT elkészítésére. Egyszer előfordult, hogy Judit nem javasolt valakit felvenni mi mégis megtettük… Fél év szívást, fölösleges betanítás és egy csomó költséget jelentett… Szóval érdemes Juditra hallgatni, ha munkaerő felvételben, csapat összekovácsolásában gondolkodik valaki.

Horváth Dávid a TDM Agrolohn Kft. ügyvezetője, fél év alatt óriásit lépett előre a vezetői időbeosztásában

Horváth Dávid a TDM Agrolohn Kft. ügyvezetője, aki fél év alatt óriásit lépett előre a vezetői időbeosztásában, a halogatott teendői beütemezésében, az átadható feladatai delegálásában és abban, hogy végre precízen és rendszeresen átlássa a cége pénzügyeit.

A közös munka segít rendszerezni a feladatokat, kitűzni, meghatározni célokat, és nem utolsó sorban mint az iskolában a tanárnő fontos, hogy számon is kéred ezek ledolgozását, amely előre viszi a fejlődést, fejlesztést. A PXT személyiség felmérések nagyon sokat segítenek a csapaton belüli hatékonyabb közös munka megtalálásában, kialakításában azáltal, hogy megtudjuk kinek milyen munkakör az amit szívesen csinál, vagy akár tud hatékonyan végezni.

Ahhoz, hogy te is ilyen eredményeket érj el, a három kulcs téma, amire szükséged lesz:

CSALÓDÁSMENTES CSAPATBŐVÍTÉSI FOLYAMAT

PROFI DELEGÁLÁSI ESZKÖZTÁR

MAGAS SZINTŰ ŐSZINTE BELSŐ KOMMUNIKÁCIÓRA ÉS MEETING RENDSZERRE

EZZEL A TRÉNINGGEL ÁTALAKÍTHATOD A VÁLLALKOZÁSOD MŰKÖDÉSÉT, AMELY MINDEN TERÜLETEN JAVÍTJA AZ EREDMÉNYEIDET!

Ebben mind segíteni fogunk neked:

James Clear Atomi szokások című könyvében ezt írja:

“Nem a céljaid szintjére emelkedsz fel, hanem a rendszered szintjére ereszkedsz le.”

Ha vállalkozóként már a legelején is szabad életre vágytál, de most úgy érzed betemet a mindennapi tűzoltás, akkor itt az idő, hogy ott építs rendszert, ahol a legnagyobb potenciál van a cégedben, vagyis a csapatodban!

Sikeres ügyfeleink ezt mind felismerték és eredményesen alkalmazzák a módszereinket.

Domán Zsolt egy több, mint 100 milliós nettó árbevételű cég tulajdonosa, még nincs 30 éves és rengeteg vállalkozást vitt már sikerre tudás anyagaival. Jelenleg is több 100 milliós, milliárdos bevételű cégek tanulnak tőle éveken át. Ugye te is azt gondolnád, hogy az ő cégvezetői élete már biztosan problémamentes.
Igen, Zsolt valóban nem a túlterhelt cégvezetők életét éli, és képzeld mégis van olyan területe a cégében, amelyben mi segítjük őt. Ilyen a munkatárs kiválasztás. Nézd mit mondott rólunk:

„Szia Judit! Köszönöm szépen a segítségedet a fuck up-om kezelése közben! 🙂 Hihetetlenül extra élmény volt számomra! Tudom, hogy ezzel neked is kellemetlenséget okoztam, de elképesztően elegánsan kezelted, világítottál rá a „fejlődési lehetőségeimre”. 🙂

Az pedig már csak hab a tortán, hogy még az emaileket is megírtad – ez volt az a pillanat, amikor azt éreztem, hogy messze-messze túlmentél az elvárható segítségen. Hálásan köszönöm, hogy megtapasztalhattam ezt!”

EZZEL A 3 MENTŐÖVVEL MEGKAPOD A VÁLASZT ARRA, HOGY

Hogyan vedd körül magad alkalmas emberekkel, és old meg könnyedén személyes vezetői típusod leggyakoribb kihívásait?

Tudd meg hogyan működsz a cégedben! Vajon te a tettrekész, a terézanyu vagy terézapu, az innovátor, a szakértő, a csúcstámadó vagy a stratéga típusú vezetők csoportjába tartozol? Ha kideríted velünk, akkor sokkal eredményesebben működhetsz.

Hogyan delegálj úgy, hogy valódi terhet és felelősséget is átvegyenek tőled a munkatársaid?

Hogyan válhatnak felhatalmazott és eredményorientált munkatársakká a csapatod tagjai azáltal, hogy te vezetőként másként működsz mint eddig?

Hogyan adhat állandó hajtőerőt a csapatodnak egy mesterien kialakított meeting rendszer?

Itt az ideje, hogy a céges kultúrátokban elterjedjen néhány szokás, amellyel még a problémák is hajtóerők lehetnek. Ismerd meg az eszközöket, amelyekkel a kiégés esélye és fluktuáció is jelentősen csökkenthető.

Miért érdemes ránk hallgatnod?

Személyünkben olyan két vezetőtársat kapsz, akik számára ugyanolyan fontosak a céljaid, mint neked!

Bízunk benne, hogy hasznos tudásunk hozzád is eljut, hogy időt és energiát szabadítson fel számodra, melyet a mindennapi küzdelem helyett hamarosan a sikerek megélésére és a szabadidődre fordíthatsz.

Az elmúlt 7 évben több, mint 50 vállalkozás átfogó fejlesztésében vettünk részt. Több ezer óra konzultáció és tréning van a hátunk mögött. Egyéni fejlesztésekben több, mint 400 kompetencia felmérés átadásával segítettük már cégek munkáját. 

7 éven át a cégek valós hétköznapi életébe költöztünk be- heti jelenléttel, és segítettük át őket a vállalkozás fejlődésének kihívásain. Ezáltal a cégek működése rendezettebbé, a csapatok eredményesebbé, a vezetők pedig elégedettebbé és szabadabbá váltak.

Nekünk pedig ezektől a folyamatoktól csillog igazán a szemünk!

Ungvári Judit szervezetfejlesztő, üzleti coach  Leon Frank tréner, coach

A tréning kihagyásával akár több millió forintot is elbukhatsz…

Nézd meg mennyi mindent fogsz kapni a tréningeken:

A Facebook csoportban kizárólag hozzád hasonló eltökélt, fejlődni vágyó vezetők vannak. Felmerülő kérdéseidet akár rögtön a tréning után beírhatod a csoportba, ahol választ kapsz rá.

Összértéke: 115 000 Ft

V.I.P. csomagban elérhető bónusz ajándékok:

Értéke: 40 000 Ft

Értéke: 130 500 Ft

Privát 1on1 szolgáltatásaink közül a legnépszerűbb az, amelyben a ProfileXT kompetencia felmérés is benne van, és ez a tudás most töredék áron lehet a tiéd a V.I.P. csomagban. Ne hagyd ki!

V.I.P. csomag összértéke: 285 500 Ft

Nézzük a részleteket, miről is lesz szó az élő tréning alkalmakon!

1. alkalom

Hogyan legyen a cégedben csalódásmentes a HR folyamatod, miközben felszámolod a vezetői típusod leggyakoribb kihívásait is?

Gyakori tévhit, hogy vezetőként valamilyennek lenned kell. Mi azt mondjuk legyél inkább önazonos és hozd ki a legjobbat a személyes szuperképességeidből. Vezetőként jó, ha tudod mit tehetsz Te vezetőként azért, hogy egy nagyszerű csapatod legyen és hogy ne kövesd el a legjellemzőbb buktatókat a csapatbővítési folyamatodban.

2. alkalom

Hogyan delegálj úgy, hogy valódi terhet és felelősséget vegyenek át tőled a munkatársaid?

A delegálási nehézségeknek vannak jól felismerhető jelei és a kezelésének hatékony technikái. Ha felszámolod az okokat, akkor egy következetes rendszer úton fogja tartani a csapatodat, és Te felszabadulhatsz. Vezetőként jó, ha tudod hogyan juthattok el a delegálási problémáktól az eremdényekig, és hogyan adhatod ezt át a csapatod számára is.

3. alkalom

Hogyan adhat állandó hajtőerőt a csapatodnak egy mesterien kialakított meeting rendszer?

Tudtad, hogy a meeting a problémamegoldás, delegálás, motiválás és a vállalati kultúra fejlesztésének egyik legeredményesebb eszköze? Vezetőként jó, ha tudod melyek a meetingek legfontosabb típusai és megtanulod a meeting vezetés minkéntjeit is. Sőt szükséged lesz egy “szerszámosládára” a kommunikációs nehézségek és konfliktusok kezeléséhez is, hogy magabiztosan kezeld a váratlan helyzeteket is. 

Ki lehet hagyni a tréninget, csak nem érdemes, mert mi már tudjuk mit veszítesz vele, ha most nem lépsz…

Honnan ismerheted fel azt, hogy ezek a témák a legfontosabbak számodra is?

Neked hány pipád lett, őszintén?

Ugye tudod, ha akár egyetlen egy is, akkor az online kurzuson a helyed, nincs mire várni, mert ez csak rosszabb lesz… Hidd el, nem csak úgy mondom, hanem hosszú évek tapasztalatából tudom. Aki nem lép, halogat, sajnos ezek a problémák maga alá temetik és eljön a pont, hogy már késő és feladja. Te ne várd meg! Legyél végre az, aki irányítja a hajót, akkor is, amikor csapkodnak a hullámok a feje felett.
A jó hírem, hogy ha részt veszel a tréningen, egyre ritkábban kell azokkal a hullámokkal vívnod.

Ráadásul most, ha december 31-éig megvásárolod a tréninget, akkor idén még részt vehetsz
egy 1,5 órás online kérdezz-felelek alkalmon,
ahol élőben 2 szakértőtől is kérdezhetsz és ötletelhetsz a vállalkozásod fejlesztését érintő kérdésekben!

Élj a lehetőséggel és kapcsolódj online is velünk és a vállalkozó társaiddal!

A pontos időpontról a vásárlás utáni levelekben tájékoztatunk

További gyorsan döntők jutalma!
2 nagyszerű online tréning, ha még több területen fejlődnél velünk!

Lényegre törő és gyakorlati tudást kapsz és nem maradsz le semmiről

Érthető és a cégedre átültethető lesz minden témánk, mert kifejezetten az a cél, hogy azonnal a megvalósításba tudj kezdeni. Ehhez a tréning sorozathoz bármikor becsatlakozhatsz és a saját tempódban haladhatsz. Nem lesz az az érzésed, hogy bármit is elmulasztottál, ha közbejött valami. 

Égetően fontos témák mind a 3 részben

Egy élő online találkozó alkalom velünk

Garanciák a tréninghez

100% pénzvisszafizetési garancia

Hiszünk abban, amit csinálunk, és biztosak vagyunk az értékben, amit adunk. Ha az első online tréning alkalom után, amelyen személyesen részt veszel, úgy gondolod, hogy nem tudunk újat adni neked, akkor visszafizetjük a tréning árát.

Önazonos cégvezető garancia

 Semmiképp sem kérjük, hogy a személyiségeddel ellentétesen működj, és gyökeresen változz meg ahhoz, hogy sikeres és szabad cégvezető legyél.

Szakzsargon mentes garancia

Nem fogunk ok nélkül HR-es vagy multis szakkifejezésekkel dobálózni anélkül, hogy pontosan el ne mondanánk a jelentését, és miért fontos.

Műhelymunka garancia

A  legtöbbször nem az elméleti tudásodon múlik a megvalósításod. Arra is figyelni fogunk, hogy a cselekvési terved is a kezedben legyen a tréningek után.

Gondolom már kíváncsi vagy, hogy ez a rengeteg érték pontosan mennyiért is lehet a Tiéd?

Neked mennyit érne meg, ha:

Nézzük a csomagokat.
Annyit elárulok előre, hogy most szemtelenül kedvező áron kapod meg!

ALAP CSOMAG

 • 3 alkalom online tréning
  1.téma Hogyan legyen csalódásmentes HR folyamatod?
  2.téma Hogyan delegálj úgy, hogy valódi terhektől szabadulj meg?
  3.téma Hogyan legyenek lendületet adó meetingjeitek?
  Összesen 3 x 180 perc élő online tréning
  Értéke: 90.000Ft
 • Tréning segédanyagok
  Értéke: 10.000Ft
 • Tréning felvételek
  Értéke: 10.000Ft
 • Felszabadult cégvezető Webinár felvétel
  letölthető formában
  Értéke: 5.000Ft
 • Facebook csoport tagság
  Önfejlesztő Vállalkozók Klubja
  Értéke: felbecsülhetetlen

V.I.P. CSOMAG

 • 3 alkalom online tréning
  1.téma Hogyan legyen csalódásmentes HR folyamatod?
  2.téma Hogyan delegálj úgy, hogy valódi terhektől szabadulj meg?
  3.téma Hogyan legyenek lendületet adó meetingjeitek?
  Összesen 3 x 180 perc élő online tréning
  Értéke: 90.000Ft
 • Tréning segédanyagok
  Értéke: 10.000Ft
 • Tréning felvételek
  Értéke: 10.000Ft
 • Felszabadult cégvezető Webinár felvétel
  letölthető formában
  Értéke: 5.000Ft
 • Facebook csoport tagság
  Önfejlesztő Vállalkozók Klubja
  Értéke: felbecsülhetetlen
 • Rendszerelme Online tréning
  sorozat felvétele (idő, célok, pénzügyek)
  Értéke: 40.000Ft
 • +1 Élő személyes online alkalom velünk
  “Milyen vezető vagyok?” Egyéni workshop
  online ProfileXT kompetencia felméréssel
  Legyen meg neked is a személyiségtesztek nagyágyúja!
  Értéke: 130 500Ft
NÉPSZERŰ

Válaszd azt a csomagot, amelyben minden benne van, amire szükséged van!

OK Judit, de miért válasszam a nagyobb csomagot? Különben is mi az a PXT felmérés?

Válaszd azért, mert kapsz benne + 3 gyakorlatias tréninget, amelyet felvételről nézhetsz vissza. Felgyorsíthatod, útközben is hallgathatod. A 3 téma amire még biztosan Neked is szükséged van:

 • Időgazdálkodás: hogyan priorizáld a teendőidet, hogyan hagyd abba a halogatást és oszd be okosan az idődet anélkül, hogy kizsigerelnéd magad.
 • Célkitűzés, tervezés: ez az utolsó amire időt szánsz, mégis ez húzhatna előre a stresszes napokon, ha végre neki látnál… ne halogass, tervezz!
 • A céged mérőszámai: Téged is őrületbe kerget, hogy nem látod át pontosan mi történik a cégedben? Unod már, hogy vakon vezeted a vállalkozást és a könyvelőd sem adja meg a válaszokat a kérdéseidre? Legyen mindennapi rutinod a céged pénzügyeiben is.

“Milyen vezető vagyok?” Élő alkalom velünk. Ami a legjobb, hogy megkapod a csomagban azt az eszközt, amellyel végre rátalálhatsz a személyes vezetői stílusodra. Érezted már azt, hogy be feszülsz bizonyos vezetői helyzetekben, miközben a környezeted azt várná el, hogy laza és stabilan magabiztos legyél, akkor itt az ideje kideríteni az okokat.

 • Mi nem fogunk találgatni, hogy mi is lehet a háttérben, hanem objektíven megmutatjuk ami van, mert tudjuk, hogy erre van szükséged. Ahogyan többszáz ügyfelünk is ennek segítségével változatta meg az életét.  
 • Ami a segítségedre lesz az nem más, mint a ProfileXT kompetencia felmérés és most megkapod egy csoportos élményt nyújtó interaktív online átadással októberben. 
 • Ezt a felmérést ma Magyarországon jelenleg is több mint 300 cég használja. Nemzetközileg elismert, 33 nyelven elérhető a felmérés és a világban több mint 120 országban sikerrel alkalmazzák. 
 • Ez a személyiségtesztek nagyágyúja, az ügyfeleink kedvence, egy igazi iránytű a vezetői életedhez. A teljes személyiségedről kapsz egy térképet, hogy végre megismerd a saját karakteredet és egyben a vezetői stílusodat.

Ne feledd, ha ebben az évben
meghozod a döntést, akkor részt vehetsz
egy 1,5 órás online kérdezz-felelek alkalmon,
ahol élőben 2 szakértőtől is kérdezhetsz és ötletelhetsz a vállalkozásod fejlesztését érintő kérdésekben!

Élj a lehetőséggel és kapcsolódj online még a tréning alkalmak előtt a vállalkozó társaiddal!

Az időpontot a vásárlás után küldjük el neked és figyelünk arra, hogy neked is jó legyen!

❌ El vagyok havazva, nekem nincs időm tréningen üldögélni…

✅Csinálj magadnak lényegesen több időt a tréning segítségével!

 • Évek óta elhiszed, hogy erre nincs időd és mégsem lett jobb a helyzet. Nem gondolod, hogy itt az ideje végre megváltoztatni az erről való gondolkodásodat?
 • El sem tudod képzelni, mennyi időd szabadulna fel, ha végre megszüntetnéd a főbb problémáid okait.
 • Mennyi alkotó erőd és kreativitásod lenne, ha nem kellene az embereid gondjaival vesződni napi szinten.
 • Mindössze 9 óra időbefektetéssel most egy önfejlesztő csapat útjára terelheted a teljes cégedet. Jól hangzik, ugye?
 • Itt nem időt veszítesz, hanem egy minimális befektetéssel időt nyersz. Sokkal több időt. Gondolj csak bele mennyi mindent fogsz tudni csinálni, amire most nem marad 1 perced sem.
 • Igazán nincs veszíteni valód, mert mi vállaljuk a garanciát, neked csak ott kell lenned, és megtenned amit szükséges. Megegyeztünk?

“Nem a céljaid szintjére emelkedsz fel, hanem a rendszered szintjére ereszkedsz le!”

James Clear

“Ajánlom a Juditék megoldásait azon cégvezetőknek, akik a legjobb embereket szeretnék megtalálni a cégükbe, mindezzel időt, energiát és pénzt szeretnének megtakarítani és akik saját vezetői működésük fejlesztése iránt is érdeklődnek.”

Sas Gábor a Rosas Logisztikai Kft. ügyvezetője abszolút önfejlesztő és haladó gondolkodásával már évekkel az utódolási projekt aktív megkezdése előtt elindította az erre való felkészülést a vezetői csapatával együtt. Saját és egymás kulcs kompetenciáinak felismerésével sokkal dinamikusabb a csapatmunka és az utódlás projekt egy biztonságos és kiszámítható menetrend szerint zajlott le.

“Judittal egy üzleti rendezvényen ismerkedtünk meg, épp jókor, mert aktuálissá vált cégünk utódlásának kérdésköre. Mint megtudtuk létezik egy remek eszköz, amellyel fel tudtuk mérni vezetőink legfontosabb jellemzőit, ami az eddigi sikerünk kulcsa volt. Már ennek ismeretében kezdtük meg az utódaink keresését. A felmérés alapján ráismertünk a vezetői erősségeinkre és, hogy a csapatban hogyan támogathatjuk egymást a leghatékonyabban . Az utódaink megtalálásánál ugyan ezt a mérőeszközt használjuk, aminek segítségével már gyorsabban és határozottabban tudunk dönteni. Nagy segítség, hogy a pozícióra, ideális munkatárs leírását előre megkapjuk amelyet a jövőben is hasznosíthatunk. Biztos vagyok benne, hogy Judit segítségével meggyorsíthatjuk ideális vezetőink megtalálását és jelentős kockázatot és költséget takarítunk meg, hogy még a felvétel előtt alaposan megismerjük leendő munkatársainkat. Ajánlom a Juditék megoldásait azon cégvezetőknek, akik a legjobb embereket szeretnék megtalálni a cégükbe, mindezzel időt, energiát és pénzt szeretnének megtakarítani és akik saját vezetői működésük fejlesztése iránt is érdeklődnek.”

❌ Már egy tucat tréningen voltam, de nem működött.

✅ Bevált, működő módszerek, tapintható eredmények

Elhiszem, hogy csalódott vagy a korábbi rossz tapasztalataid miatt. Tisztában vagyok vele, hogy sok tréning sajnos csak mutatóba készül, és nem lehet velük elérni kimagasló eredményeket. Sőt, van, hogy semmilyet.

Viszont azt is tudom, hogy mi mit tettünk bele ebbe a tréningbe. Hány év tapasztalatát, mennyi munkát. Tudjuk, mi az, ami működik, mi az, ami nem. Nem a neten olvastuk vagy a televízióban hallottuk, hanem ott vagyunk a mélyében, folyamatosan dolgozunk vállalkozókkal, cégvezetőkkel.

Ügyfeleink sikerei a bizonyítékok rá, hogy ha valaki belevág és csinálja, akkor tapintható eredményeket lehet elérni. Ne hagyd, hogy a múltbéli berögződések és tapasztalások pont az elől vágják el az utad, ami elhozhatja neked végre a régóta várt sikert és nyugalmat.

❌ Épp elég pénzt költök el már amúgy is, nem akarom tetézni

✅ Keress több pénzt kevesebb idő alatt a tréning hatására

Tudom, hogy rengeteg pénz megy el folyamatosan a vállalkozásra, az életre. Ráadásul minden egyre drágább. Pont ezért nagyon nem mindegy, hogy hova is tesszük a pénzt. Ez egy befektetés a cégedbe és egyben önmagadba, aminek a hatására több pénzt fogsz tudni kevesebb idő alatt megkeresni.

Gondolj csak bele mennyi mindenre szórsz el egy ekkora összeget. Abban is biztos vagyok, ha most olvasod ezt az oldalt, akkor nem vagy elégedett a helyzeteddel és változást szeretnél végre. Tisztában vagy vele, hogy valamit máshogy kellene csinálni, már-már rá is nyomtál a gombra, hogy kéred a tréninget, de a kisördög suttog a füledbe, és próbál eltántorítani. Ne engedd neki! Mert egy biztos, ha nem változtatsz, akkor semmi nem fog változni. A régi menetrend szerint fog minden zajlani ezentúl is. Lehetséges, hogy most úgy érzed erőre kaptál az olvasottak miatt, de holnapra mindez a ködbe vész, ha nem cselekszel. Mi már mindent kitapasztaltunk, felépítettünk, teszteltük rengeteg ügyfelünkön is. Hidd el, nincs mire várni. Nem lesz jobb holnap, se jövő hónapban, se egy év múlva, csak ha teszel érte.

Ráadásul most tengernyi értéket kapsz meg töredék áron. És ami a legfontosabb, pont azt kapod, amire szükséged van. Vágj bele még most! Dönts a stresszmentes jövődről, a több pénzről és időről! A halogatás csak további halogatást szül és még nagyobb káoszt.

Még mindig itt vagy és még nem foglaltad le a helyedet? Mire vársz még?

Hány hónapig akarod még görgetni magad előtt a feladatokat, és vágni magad alatt a fát? Most töredék áron a Tiéd lehet a tréning, gyorsan csapj le rá, mert csak pár napod van!

Teendőid:

1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot!
2. Fizesd ki bankkártyával vagy átutalással a megvalósító programot!
3. Ahhoz, hogy a csatlakozásod végleges legyen, emailben küldeni fogunk egy elektronikus szerződést, amit már csak alá kell írnod.
4. KÉSZ is vagy.

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. A Barion rendszerében kell majd megadnod csak a kártyaadatokat a következő oldalon.

Kérdésed van? Segítek!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@ungvarijudit.hu e-mail címre.

100%-ig, hiszen a Barion megoldását fogod majd használni. A Barion jóideje megbízható bankkártyás fizetési szolgáltató.

A bankkártya adataidat nem nekem adod meg, hanem a Barionnak.

Természetesen! Rendelésed leadása után kiállítjuk a számládat a rendeléskor megadott adataiddal.

Gyakran ismételt kérdések

Ez egy kivételes ajánlat, ezen az áron, ennyi bónusszal csak ebben az évben jelentkezhetsz, később változnak a feltételek.

E-mailben kapsz értesítést tőlünk a vásárlásoddal kapcsolatban. Érkezik egy megerősítő üzenet, amelyben küldjük a pontos részleteket (minden információt elküldünk) és a bónuszaidat is megkapod. A V.I.P. csomagban szereplő  alkalmak előtt pedig küldünk emlékeztető leveleket, hogy le ne maradj.

A vásárlásod után azonnal és jelenleg még letölthető formában kapod meg. Később ez változni fog.

A kérdezz-felelek és a 1on1 találkozó időpontjáról is értesíteni fogunk, sőt az egyéni ProfileXT felméréseddel kapcsolatban abszolút a számodra ideális időpontot fogjuk keresni.

Nincs szükséged semmilyen szoftverre, néhány kattintással eléred a videókat és le is töltheted a saját gépedre.

A 2 online alkalom felvételeit vissza tudod nézni, és elérhető lesz számodra folyamatosan minden segédanyag és bónusz is. A saját egyéni PXT átadásod felvételét csak te kapod meg, ha kéred.

Bankkártyás vagy átutalásos fizetési mód közül választhatsz és minden következő lépésről tájékoztatunk téged e-mailben.

Mi mindig megpróbálunk személyesen segíteni a felmerülő kérdésekben. Ha ott vagy élőben a tréning alkalmakon, elvégzed a házi feladatokat és nem látod hasznát a cégedben, akkor igyekszünk a megoldásban tovább segíteni neked. Ha továbbra sem vagy elégedett és ezt legkésőbb a második élő alkalom során jelzed felénk, akkor 100%-ban visszaadjuk az összeget neked.

SYSTEMMIND Consulting Kft.

ÁSZFAdatkezelési TájékoztatóCookie nyilatkozat 

Ügyfélszolgálat: hello@ungvarijudit.hu