Ismerd meg velünk önmagad, és éld a legjobb vezetői énedet!
Neked is jár, hogy önazonos legyél a vezetői székedben!

CÉGVEZETŐI ÖNISMERETI CSOMAG

Számolj le a tévhittel, hogy valamilyennek lenned kell!

Állj bele a saját vezetői stílusodba és a csapatod is követni fog!

Miért lesz jó neked?

Honnan tudhatod, hogy erre van szükséged?

Ha neked is ismerős az érzés, hogy…

Amennyiben akár csak pár pontban magadra ismertél, azonnal változtatnod kell! Sajnos könnyű beleragadni ezekbe a helyzetekbe, és észrevétlenül telnek a hónapok úgy, hogy semmi sem változik, csak a stressz szint növekszik. A tiéd és ezáltal a környezetedé is. 

A napi szintű tűzoltások felemésztik minden energiád és lassan bedarálnak. Amíg így mennek a dolgok, egyszerűen nem vagy képes valódi értéket teremteni. Pedig ez lenne a cél.

Ugye nem akarod ezt?

Minden nap azzal nyugtatod magad, hogy majd holnap jobb lesz.
De sajnos magától semmi sem változik, folytatódik a tűzoltás és a túlhajszoltság, egy helyben toporogsz.

2 választásod van

Marad minden a régiben, és pörögsz tovább a mókuskerékben.

Magadra szavazol és az életre!

 

Adsz egy esélyt, hogy végre jól csináld és változtass!

Van egy jó hírem!

Nem kell szenvedned és megfizetned olyan árakat, amikre nem “szerződtél”, amikor cégvezető lettél! 

Szerintem arra vállalkoztál, hogy bátran szembenézel a nehéz helyzetekkel és értéket teremtesz!  Mindezt úgy, hogy a saját életed is egyre jobbá válik

Vezetőként bármikor dönthetsz úgy, hogy a kezedbe veszed az irányítást!

Segítek Neked visszavenni az irányatást, és olyan céget vezetni, ami épít és boldoggá tesz, miközben jut elegendő időd magadra és a családra is!

Nálam van a kulcs, de szükség van rád is, hogy bedugd a zárba. Sőt, arra is, hogy elfordítsd! Adok mindent hozzá, de a döntés a te kezedben van!

Szerezd meg a tudást a Cégvezetői önismereti csomagunkkal!
Mutatom pontosan mit kapsz...

A csomag teljes értéke: 256.000 Ft + ÁFA

Használd fel a kupon kódodat az egyedi 10%-os kedvezményedért!

Neked ez MOST csak 230.400 Ft + ÁFA

Olyan kulcsfontosságú titkokat tár fel előtted, amelyre önmagad természetes emberi működése miatt egyedül nem tudsz rálátni!

Hozz Te is egy jó döntést, amelyből évekig profitálhatsz!
Nézd meg miért ajánl engem számodra egykori mentorom Pongor-Juhász Attila!

Akik már ránk szavaztak

Dorogi Andrea, a Valdor Art Kft ügyvezetője ma már biztos lehet benne, hogy nem érik meglepetések

„Amikor új munkaerőt keresünk Juditot mindig megkérjük a PXT elkészítésére. Egyszer előfordult, hogy Judit nem javasolt valakit felvenni mi mégis megtettük… Fél év szívást, fölösleges betanítás és egy csomó költséget jelentett… Szóval érdemes Juditra hallgatni, ha munkaerő felvételben, csapat összekovácsolásában gondolkodik valaki.”

“...néha saját magunk vagyunk a hatékonyság gátjai…”

„Cégem 22 éve életem része,minden döntést a kezemben kellett tartanom. Egy idő után viszont eljön az a pont, hogy már nem lehet mindennek megfelelni. Vezető feladatot delegálni, a céget külsősként nézni, pedig nagyon nehéz feladat, de a fejlődés érdekében elkerülhetetlen. Ehhez kellett Judit segítsége, aki rávilágított arra, hogy néha saját magunk vagyunk a hatékonyság gátjai. Kihívás volt ezt meglépni, de megérte!”

/Soós Tibor, Zenit-Auto Rent Kft./

Horváth Dávid a TDM Agrolohn Kft. ügyvezetője, fél év alatt óriásit lépett előre a vezetői időbeosztásában

A PXT személyiség felmérések nagyon sokat segítenek a csapaton belüli hatékonyabb közös munka megtalálásában, kialakításában azáltal, hogy megtudjuk kinek milyen munkakör az amit szívesen csinál, vagy akár tud hatékonyan végezni.”

“Judit vezetése alatt biztonságban vagyok”

“Én szeretem a kihívásokat és a nagy álmokat, amikor eljött a következő nagy lehetőség az életemben nem tudtam, hogyan fogom megugrani azt. Aztán egy napon Judit személye egyszer csak betoppant az életembe a legjobb időben. Az első érzés amit kiemelek, a biztonság. Az első perctől kezdve érzem és tudom, hogy Judit vezetése alatt biztonságban vagyok. Figyel a döntéseimre, ahol kell javasol, egyszerű és gyors megoldásaival segíti munkámat. Minden alkalommal lenyűgöz, hogy a megfelelő tudás micsoda precizitással és alázattal párosul. Tisztánlátása és függetlensége, türelme és egyben lazasága fontos értékek számomra. Csak ajánlani tudom Juditot, az egyik legjobb döntésem az életemben!”

/Nagy Orsolya – Orshee Mester ThetaHealer/

Sas Gábor a Rosas Logisztikai Kft. ügyvezetője abszolút önfejlesztő

“Judit segítségével meggyorsíthatjuk ideális vezetőink megtalálását és jelentős kockázatot és költséget takarítunk meg. Judittól megtudtuk létezik egy remek eszköz, amellyel fel tudtuk mérni vezetőink legfontosabb jellemzőit, ami az eddigi sikerünk kulcsa volt. Már ennek ismeretében kezdtük meg az utódaink keresését. A felmérés alapján ráismertünk a vezetői erősségeinkre és, hogy a csapatban hogyan támogathatjuk egymást a leghatékonyabban . Az utódaink megtalálásánál ugyan ezt a mérőeszközt használjuk, aminek segítségével már gyorsabban és határozottabban tudunk dönteni. Nagy segítség, hogy a pozícióra, ideális munkatárs leírását előre megkapjuk amelyet a jövőben is hasznosíthatunk. Biztos vagyok benne, hogy Judit segítségével meggyorsíthatjuk ideális vezetőink megtalálását és jelentős kockázatot és költséget takarítunk meg, hogy még a felvétel előtt alaposan megismerjük leendő munkatársainkat. Ajánlom a Juditék megoldásait azon cégvezetőknek, akik a legjobb embereket szeretnék megtalálni a cégükbe, mindezzel időt, energiát és pénzt szeretnének megtakarítani és akik saját vezetői működésük fejlesztése iránt is érdeklődnek.”

Használd fel a kupon kódodat az egyedi 10%-os kedvezményedért!

MEGRENDELÉSI ŰRLAP

Cégvezetői önismereti csomag: 256.000 Ft + ÁFA

10%-os kedvezménnyel
Cégvezetői önismereti csomag: 230.400 Ft + ÁFA

Teendőid:
1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot!
2. Fizesd ki bankkártyával vagy átutalással a Cégvezetői Önismereti csomagot!
3. Ahhoz, hogy a csatlakozásod végleges legyen, emailben küldeni fogunk egy elektronikus szerződést, amit már csak alá kell írnod.
4. KÉSZ is vagy.

 

Biztonságos bankkártyás fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. A Barion rendszerében kell majd megadnod csak a kártyaadatokat a következő oldalon.

Kérdésed van? Segítek!

Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a hello@ungvarijudit.hu e-mail címre.

100%-ig, hiszen a Barion megoldását fogod majd használni. A Barion jóideje megbízható bankkártyás fizetési szolgáltató.

A bankkártya adataidat nem nekem adod meg, hanem a Barionnak.

Természetesen! Rendelésed leadása után kiállítjuk a számládat a rendeléskor megadott adataiddal.

Gyakran ismételt kérdések

Nem, nem dolgozunk együtt minden jelentkezővel. Vannak esetek, amikor még nem mi vagyunk a szükséges támogató, ilyenkor előfordul, hogy máshoz irányítjuk a jelentkezőt.

A megrendelés beérkezése után a levélben kitöltött kérdőívek válaszai alapján megvizsgáljuk a jelentkezésedet. A választott szolgáltatástól függően számít a céged mérete, a csapatod mérete, a céged tevékenysége és a hozott kihívásod is. A döntésünkről telefonon keresztül tájékoztatunk téged és megbeszéljük az okokat is.

Részletfizetésre csak a 3 hónap vagy annál hosszabb programok, szolgáltatások esetében van lehetőség. A részletekről érdeklődj a hello@ungvarijudit.hu e-mail címen.

Egyéni konzultációkat nem tartunk személyesen, a konzultációk online, Zoom felületen zajlanak. Személyes találkozóra a csapatod fejlesztésének érdekében kerülhet sor, amelyre külön szerződéses megállapodásunk alapján van lehetőséged. Keress minket bátran ezzel kapcsolatban a hello@ungvarijudit.hu címen.

Talán olvashattad már ügyfeleim visszajelzésében, hogy a munka során vannak nehéz pillanatok és nehéz időszakok. Én úgy fogalmazok, hogy a folyamataink nem tartalmaznak kényelmi szolgáltatásokat. Mi minden alkalommal 100%-ot teszünk a konzultációkba, és te ezt akkor tudod kamatoztatni, ha Te is ennyit beleteszel. Mi sok támogatást, sablonokat és tudást adunk, de nem dolgozunk helyetted! Ez a te felelősséged!

Ha a hétről-hétre történő találkozók házi feladatait korábban elkészíted, és feltöltöd a közös felületünkre, akkor én a találkozót megelőzően átnézem, felkészülök és ezzel időt takarítunk meg a következő találkozóból. Ez egy hosszabb folyamat során akár órákat is jelenthet az én időmből, tehát igen értékes bónusz.

SYSTEMMIND Consulting Kft.

ÁSZFAdatkezelési TájékoztatóCookie nyilatkozat 

Ügyfélszolgálat: hello@ungvarijudit.hu