Napi 2 óra plusz idő magadra?

Mutatjuk, hogyan szerezhetsz vissza órákat az életedből cégvezetőként kiégés és súlyos tanulópénzek nélkül

Itt a megodás!

Foglalj időpontot az INGYENES Audit-Start konzultációra Ungvári Judithoz és Leon Frankhez, hogy megtudd, mi legyen az első lépésed a céged fejlesztése, ezáltal önmagad tehermentesítése felé.

A cégvezetői szerep sokszor magányos vállalás, különösen, ha minden felelősség a mi vállunkat terheli. Ha te is a kiégés szélén táncolsz, és szeretnéd hatékonyabbá tenni a céged működését, a kiválasztási folyamatokat és az irányítást, itt az ideje a szintlépésnek.

Súlyos pénzeket spórolhatsz azzal, ha változtatsz néhány dolgon!

Ungvári Judit
Leon Frank

A konzultáció neked való, ha

Miért érdemes részt venned a 30 perces online Audit-Start konzultáción?

A konzultáció után

Milyen témákat érintünk a konzultáció alatt? >>>

Erre számíthatsz a jelentkezés során:

  1. Miután megadod az adataidat, megjelenik még néhány kérdés a vállalkozásoddal kapcsolatban. Fontos, hogy tudd minden információt szigorúan bizalmasan kezelünk a jelentkezéseddel kapcsolatban. A később levélben érkező kérdőíveket is kérjük, mindenképp töltsd ki, mert ez segíteni fog nekünk a konzultációs felkészülésben.
  2. Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot a 30 perces konzultációra, és hamarosan küldünk róla emlékeztetőt.
  3. Amikor eljön a választott időpont, 30 percben  online (Zoom-on) átbeszéljük a vállalkozásod jelenlegi helyzetét és a jövőbeli fejlesztési lehetőségeit. A konzultációnak a hatékonyságunk érdekében előre tervezett menetrendje lesz.
  4. Ha mindketten úgy érezzük, hogy van olyan téma, amiben a támogatni tudunk téged, akkor minden további információt megosztok veled.
  5. Ha úgy látjuk, hogy még nem tart ott a vállalkozásod, hogy külső segítségre legyen szükséged, akkor ezt is nyíltan megbeszéljük.
  6. A legrosszabb, ami történhet: kaptál ajándékba néhány tippet, amivel fejleszteni tudod a vállalkozásod. Nincs veszíteni valód!

Összegyűjtöttük neked a leggyakrabban előforduló kérdésekre a válaszainkat, olvasd el!

Ha pedig nem találsz választ a kérdésedre, írj nekünk a hello@ungvarijudit.hu címre és segítünk!

A konzultációt online (a Zoom-on) fogjuk megtartani. Az általad választott időpontban Judittal vagy Frankkel minden fontos elemet megbeszéltek a céges folyamataiddal kapcsolatban. 

Ha semmiképpen sem tudsz részt venni a konzultáción, akkor a regisztrációkor kapott mailben lévő linken keresztül tudod visszamondani az időpontot. Ha ez valamiért nem működne, akkor jelezd nekünk a  hello@ungvarijudit.hu e-mail címre “Konzultációs időpont törlése” tárggyal.

Lemondás esetén sajnos nem tudunk új időpontot biztosítani.

Erre a konzultációra mi fogunk inkább készülni a cégedből, azonban ha vannak olyan kérdéseid, amelyek foglalkoztatnak a céged fejlesztésével, mostani működésével kapcsolatban, azokat jó, ha összeírod. 

Csak arról gondoskodj, hogy ezt a 30 percet nyugodtan tudd eltölteni.

Először megismerjük alaposabban a vállalkozásodat és a céljaidat, majd végigvesszük azokat a lehetőségeket, amelyekkel érdemes elkezdened a céged fejlesztését. Beszélünk a lehetőségeidről, a folyamatokról, a kulcselemekről. Átbeszéljük a félelmeidet és kérdéseidet is.

SYSTEMMIND Consulting Kft.

ÁSZFAdatkezelési TájékoztatóCookie nyilatkozat 

Ügyfélszolgálat: hello@ungvarijuidt.hu